Pentru ea, suferinta e cea mai buna dieta! Parasita pentru Lora, Doinita slabit 10 kg!

Publicat: 28/01/2016 | 17:07
Pentru ea, suferinta e cea mai buna dieta! Parasita pentru Lora, Doinita slabit 10 kg!

Doinita Oancea a fost logodita cu Ionut Ghenu timp de cinci ani, insa s-au despartit, in 2014. Dupa separare, bruneta a suferit si a slabit in jur de 10 kilograme. A urmat o depresie dureroasa.

In loc sa se casatoreasca, anul trecut, Doinita Oancea punea capat povestii de iubire pe care o avea cu actorul de comedie Ionut Ghenu. Gurile rele spun ca cea de-a treia persoana ar fi intervenit in poveste, anume prietena buna a cuplului pe nume Lora, insa nici pana acum nu s-a facut lumina in acest caz. Cert este ca, in cele din urma, cantareta si fostul iubit al Doinitei au recunoscut public intr-o emisiune tv ca sunt impreuna, insa doar de opt luni. Pai cu dragostea nu te pui, nu-i asa? Lora sustine sus si tare, iar noi nu o contrazicem, ca iubirea a venit pe parcurs, in timp, chiar dupa ce s-au despartit.

Lora si Ionut Ghenu sunt foarte apropiati si nu mai ascund acest luccru
Lora si Ionut Ghenu sunt foarte apropiati si nu mai ascund acest luccru

Una peste alta, cea care a varsat lacrimi de crocodil si a suferit in urma acestui episod este Doinita, care a slabit de la separare in jur de 10 kilograme si a trait chiar si o depresie crunta. CANCAN.ro a aflat ca in aceasta perioada alaturi i-au fot toti prietenii Doinitei, desigur, cei sinceri si apropiati, care au ajutat-o sa treaca peste boala grea. Pana la urma, pentru o femeie, e greu sa lase in urma o relatie atat de lunga, dar iata, nu imposibil. Doinita zambeste din nou, desi episodul cu pricina a avut loc in toamna lui 2014. Un an de zile i-a luat vedetei sa treaca peste tot, dar acum zambeste fericita ca s-a intamplat.

Doinita Oancea si Ionut Ghenu au fost impreuna cinci ani
Doinita Oancea si Ionut Ghenu au fost impreuna cinci ani

Istoria este cam asa. Se face ca cei doi s-au despartit cam in acelasi timp. Lora si Ghenu sunt prieteni buni de doi ani, de pe vremea cand se aflau in alte relatii. Artista era casatorita cu Dan Badea, iar Ionut Ghenu era logodit cu Doinita Oancea, cu care a fost si la un pas de nunta. Ionut Ghenu este de tot atat timp si managerul Lorei, iar cu timpul, cei doi au dezvoltat o relatie de amicitie care s-a transformat in una de un amor veritabil. Pe vremuri, Lora si Ghenu ieseau impreuna cu partenerii lor, Dan Badea si Doinita Oancea. Acum ies doar ei doi.  Coincidenta face ca cele doua cupluri s-au destramat in aceeasi perioada, iar din bune prietene, cele doua vedete au ajuns doua straine. Acum, pe bune, asta da coinicidenta, nu-i asa? Ehhh, asadar si prin urmare, adevarul e undeva la mijloc, iar singurii care il cunosc sunt protanostii. Noi ce putem face este decat sa le uram bafta in … dragoste! Primii doi deja au gasit-o! Cam timpuriu, nu credeti?

Citeste si:

Lora si Ghenu se iubesc fara perdea si nu se mai …impotrivesc. Au dat relatia pe fata! Vor sa se mute impreuna!

Doinita Oancea s-a refugiat in munca ca sa scape de gandurile dupa despartirea de „iubitul” Lorei!

Cancan

Eva Stan