PEPE ne-a spus motivul pentru care a tuns-o pe fiica lui, Rosa:,,Neapărat…‘’

Publicat: 05/05/2017 | 15:01

Pepe este un familist convins şi îşi dedică fiecare moment liber fetiţelor lui, Maria şi Rosa. De curând, artistul a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu fetiţele. Nu mică le-a fost surprinza prietenilor când au văzut că micuţa Rosa a fost tunsă la chelie.

Artistul a explicat motivul pentru care a luat această decizie, explicând că a făcut acelaşi lucru şi cu fiica cea mare, Rosa, când era mai mică.

,,Am tuns-o pe Rosa, deoarece avea părul mai rar. Am înţeles dacă tunzi copilul, părul creşte mai des şi mai gros. Nu ştiu neapărat dacă asta ajuta la îndesirea podoabei capilare, dar aşa se spune şi mai ales că de acum vine vara, o să fie foarte cald. La fel am procedat şi cu Maria, când era de vârsta Rosei‘’, a declarat Pepe pentru CANCAN.ro.

Prietenii virtuali ai artistului nu au fost de acord cu faptul că acesta a tuns-o pe fetiţă şi nu au ezitat să-i spună: ”De ce v-aţi ras fetiţa pe cap? Păduchi cumva de la grădiniţă? Nu era necesar să faci asta, există un şampon foarte bun contra acestor intruşi” / ”Nu pot sa cred ca te.a lasat inima sa o tunzi cheliuta! Chiar si asa este o dulcica. Parul se indeseste si fara cheliuta incepand cu 4-5 anisori” / ”Rasul parului de pe cap…nu are nici o legatura cu indesirea lui ! Ai chinuit copila degeaba ! Daca asta ar fi o metoda care ar da rezultate…fii sigur ca toate persoanele ce au inceput de chelie, ar recurge la aceasta metoda”neortodoxa” pentru a.si indesi podoaba capilara!” / ”Intareste parul…”.

Pepe a lansat “Sentimente Intense”, o piesa scrisă şi produsă pentru a fi adăugată în playlisturile petrecerilor ce vor veni. Este cumva deja o tradiţie şi Pepe o păstrează ca înainte de fiecare sezon estival să propună un single ce ulterior să devină soundtrack-ul perfect al nopţilor fierbinţi de vară.

 

Citește și...