Pepe s-a săturat şi pune presiune pe soţia sa, Raluca! „Încerc să o conving” Ce dorinţă are artistul

Publicat: 05/04/2017 | 11:24
Pepe vrea să devină din nou tătic şi face tot posibilul să o convingă pe soţia sa înceapă să "lucreze" la încă un copil. Artistul îşi doreşte enorm şi un băieţel. Pepe şi Raluca au două fetiţe (vezi imagini cu Rosa, una dintre fiice). 
„E greu cu doi copii apropiaţi de vârstă. E greu cu liniştea, dar e foarte frumos. Eu încerc să o conving pe Raluca. Orice bărbat îşi doreşte un băieţel, dar numai când vrea Cel de sus şi numai când ei sunt de acord”, a spus Pepe.
 
Artistul a ţinut, totodată, să-i mulţumească soţiei sale pentru faptul că a fost alături de el în ultimele luni. 
 
„Până la copii, a contat foarte mult că m-a susţinut în cariera mea şi în televiziune şi în tot ceea ce ţine de cântat, concerte, am stabilit de la bun început, s-a înţeles de la bun început care mi-e viaţa, mă duc prin concerte, după ce cânt poate stau într-un club până dimineaţa, poate doi, trei pozează că stau de vorbă cu două fane şi crează un articol care vinde… Şi au fost, dar au fost degeaba, nu sunt idiot. Dar şi eu am fost şi sunt extrem de echilibrat şi de civilizat, adică nu sărim calul, mai ales când ai voie, chiar nu exagerezi”, a mai spus Pepe (vezi ce dezvăluiri a făcut Pepe despre soţia lui).
Citește și...