Pepe s-a ţinut de cuvânt. Cu ocazia Crăciunului, a realizat o galerie foto cu familia sa. Imaginile sunt senzaţionale

Publicat: 27/12/2017 | 09:25

Pepe are o căsnicie fericită alături de Raluca, tânăra care i-a dăruit două fetiţe, pe Maria şi pe Rosa. Artistul se consideră un bărbat împlinit, pe lângă familia frumoasă pe care o are, se bucură şi de o carieră de succes. 

 

Artistul şi familia sa au petrecut un Crăciun de vis. Au desfăcut cadouri şi au gustat din preparatele tradiţionale. Ca în fiecare an, Pepe a realizat o galerie foto cu familia sa, iar imaginile sunt senzaţionale. Lângă brad, toţi sunt cu zâmbetul pe buze, semn clar că duc o viaţă liniştită din toate punctele de vedere.

Altfel, Pepe îşi doreşte din suflet să mai aibă un copil, fie că va fi fetiţă sau băiat. “Moş Nicolae vine la copiii cuminţi. Apoi vine Moş Crăciun, trebui să-i facem scrisorică. Nu i-am scris lui Moşu’ pentru un copil, eu vorbesc cu băbuţa, cu puştoaica aia a mea de acasă. Am deja fetiţele mele, sunt fericit cu ele, dar dacă îmi mai dă Dumnezeu un băiat sau o fetiţă să fie sănătos. Lucrăm la acest copil o zi da, una nu. Şi mai vreau un copil dacă mi-l aduce Moşul în sac”, a spus Pepe la începutul lunii decembrie.

Citește și...