Pepe va fi din nou tata! Raluca a ramas insarcinata in noaptea nuntii

Publicat: 20/08/2014 | 16:46

La o luna de la cununia religioasa, Pepe asteapta cu nerabdare ca sotia lui sa ii dea vestea ca este din nou insarcinata. Si iata ca asta chiar s-a intamplat! In urma cu doar cateva zile, Raluca l-a anuntat ca e gravida in cateva saptamani.

Sapte luni s-au pregatit Pepe si Raluca Pastrama pentru ca nunta lor sa fie una de vis. Pe deasupra, ei nu s-au uitat la bani si au scos din buzunar peste 100.000 de euro, pentru ca totul sa fie perfect. Evenimnentul a avut loc in urma cu o luna, iar toti cei prezenti au marturisit mai apoi ca nu exista nunta mai frumoasa la care sa fi participat vreodata.

pepe

Acum, ca s-au linistit, cei doi lucreaza intens la cel de-al doilea copil. Initial, bebelusul era planificat inca de anul trecut, insa Raluca si Pepe au decis, dupa multe discutii, sa amane momentul, pentru ca mireasa sa nu fie cu burta la gura si in biserica, asa cum a fost la cununia civila.

Pepe si Raluca asteapta al doilea copil
Pepe si Raluca asteapta al doilea copil

Daca fiica lui Nelu Pastrama a arat perfect in ziua marelui eveniment, afisand o silueta de invidiat, dar si o rochie superba, care i-a pus in valoare formele, acum, Raluca va pierde bucuroasa aceste avantaje din dorinta de a-i darui sotului sau un al doilea copil:

 

Va deveni tatic a doua oara!

 

Pepe, Raluca Pastrama

“Eu mi-am dorit din tot sufletul, acesta nu este un secret pentru nimeni. Il astept sa vina cu tot dragul. Speram ca pana la sfarsitul anului am sa va dau si aceasta veste, dar iata ca a venit mai devreme decat mai asteptam. Raluca m-a anuntat de cateva zile ca este insarcinata. Eu am vrut sa tin secret mai mult timp, mai ales ca acum, in primul trimestru, este destul de periculos “, a declarat Pepe, pentru CANCAN.ro. Cum Raluca este insarcinata in prima luna, se prea poate ca bebelusul sa fi fost conceput chiar in noaptea nuntii, marele eveniment avand loc pe data de 20 iulie.

 

CITESTE SI:

I-a pus capac lui Pepe! Cantaretul credea ca n-o sa pateasca asta niciodata, dar a patit-o grav! “Nu imi mai arde de nimic!”

I-a pus capac lui Pepe! Cantaretul credea ca n-o sa pateasca asta niciodata, dar a patit-o grav! “Nu imi mai arde de nimic!”

 

Si-a schimbat viata de cand a aparut fiica sa!

 

Pepe

Inainte ca Maria sa se nasca, Pepe avea o viata ceva mai libertina. Pierdea noptile cu baietii in oras si ii placea sa aiba anturaj. Insa, de cand fiica sa a venit pe lume, artistul este alt om si renunta la orice alta activitate numai de dragul de a sta cu fiica sa.

 

Claudia Balan

 

Citește și...