Percheziţii la Poliţia Pantelimon, 11 poliţişti fiind suspectaţi că au luat mită: „Sunt implicaţi agenţi de la poliţia rutieră”

Publicat: 23/10/2013 | 10:30

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac, miercuri, percheziţii la Poliţia Pantelimon, fiind vizaţi 11 agenţi de poliţie suspectaţi că au luat mită de la şoferi, potrivit unor surse din Poliţie.

Surse apropiate anchetei au precizat că percheziţiile vizează agenţi de poliţie rutieră. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi luat mită de la şoferi pe care îi opreau în trafic.

Poliţiştii suspectaţi în acest caz urmează să fie duşi la audieri. Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că vor fi puse în executare zece mandate de aducere în urma percheziţiei care are loc „la sediul unei unităţi de poliţie din judeţul Ilfov”.

„Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră”, a precizat Parchetul Tribunalului Bucureşti, potrivit Mediafax.

Percheziţiile sunt făcute de ofiţerii DGA, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

G.C.

Citește și...