Pericol de explozie, pe Autostrada Soarelui! Circulatia a fost deviata din motive de siguranta

Publicat: 08/09/2014 | 11:46

In urma unui accident rutier care nu s-a soldat cu victime, circulatia pe Autostrada Soarelui a fost deviata prin Lehliu, dupa ce din rezervorul unui tir s-a scurs carburant.

Accidentul s-a produs din cauza unui autotren incarcat cu substante chimice care a patruns pe contrasens. Din fericire, nu au existat victime, insa carburantul scurs pe sosea a reprezentat un real pericol pentru soferi.

Politistii le recomanda soferilor sa foloseasca ruta ocolitoare pe  Drumul National 3, intre Lehliu Gara si Fundulea, adica intre kilometrii 35 si 64.

Traficul in zona este blocat, din motive de securitate, dupa cum au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic pentru Romania TV.

A2

“Traficul rutier este deviat pe ambele sensuri, din cauza unui accident care s-a produs in dreptul kilometrului 53. Accidentul s-a produs din cauza unui autotren care circula dinspre Bucuresti spre Constanta. A patruns pe contrasens. Nu au fost victime, insa din rezervorul autotrenului s-a scurs combustibil, iar circulatia a fost deviata din motive de siguranta. Conform ultimelor informatii primite, ansamblul de autovehicule a tamponat si un autovehicul, insa nu au fost victime. Autotrenul transporta aditivi, anume, substante chimice.”, a declarat Paul Ulieru, comisar sef al Centrului Infotrafic.

Revenim cu amanunte.

R.O.
 

Citește și...