Pericol iminent pentru Stefan Banica: Fostul iubit al Laviniei Parva, dupa care ea era innebunita, se intoarce acasa!

Publicat: 01/11/2013 | 15:16
Pericol iminent pentru Stefan Banica: Fostul iubit al Laviniei Parva, dupa care ea era innebunita, se intoarce acasa!

A crezut ca i-a pus Dumnezeu mana in cap in momentul in care destinul i-a scos-o in cale pe frumoasa Lavinia Parva, insa Stefan Banica Jr. ar putea cunoaste intr-o luna de zile tristul revers al medaliei.

Construita pe ruinele unui mariaj esuat, aparent perfecta poveste de dragoste dintre Lavinia si Stefan devine subit mai interesanta, dupa ce fostul iubit al cantaretei a dat sfoara in tara ca revine in Romania.

zicu

Este vorba despre fotbalistul Ianis Zicu, barbatul despre care Lavinia nu s-a sfiit sa recunoasca un lucru care cu siguranta l-ar pune pe ganduri pe actualul ei iubit: Ca este innebunita dupa el!

Satul de viata anosta din Coreea de Sud, fosta „perla” a lui Dinamo si Poli Timisoara a decis sa rupa intelegerea cu gruparea FC Gangwon si sa se intoarca in tara.

ianis zicu, lavinia parva - 1

„Ultima mea luna la acest club….din 2014 o noua experienta ma asteapta….am sa va anunt noua mea echipa in decembrie…iar din ianuarie din nou la munca”, a anuntat Ianis Zicu pe Facebook.

ianis zicu, lavinia parva - 2

Venit din postura de jucator liber de contract, machidonul si-ar putea gasi foarte usor un angajament, atat in tara cat si in strainatate. Unde anume? Ramane de vazut. Un lucru este insa cert: Cu siguranta Stefan Banica spera la a doua varianta…

Pe urmele „Printului” la Steaua?

Una dintre cele mai speculate – si probabile – variante este Steaua. Motivul? Patronul infractor al „ros-albastrilor”, Gigi Becali, nu si-a ascuns niciodata simpatia pentru jucatorul nascut in Constanta.

zicu

Totodata, nu trebuie trecuta cu vederea rivalitatea dintre Steaua si Dinamo – si, mai ales, dintre Gigi Becali si Cristi Borcea -, existand astfel sanse mari ca Ianis sa ajunga la gruparea antrenata de Laurentiu Reghecampf pe aceleasi considerente ca in cazul „Printului” ex-dinamovist Adrian Cristea.

J.D.

Banner