Piedone: „Am mai putin cu 85 de kilograme!”

Publicat: 18/10/2013 | 12:15

Edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, mai are de trecut inca un hop in ceea ce priveste silueta sa. La mai bine de un an de la operatie el ne-a spus ca a slabit 85 de kilograme, iar ca luna viitoare va mai suferi inca o interventie chirurgicala.

 

“Pe 26 august am facut un an de zile de la interventia chirurgicala si am mai putin cu 85 de kilograme. Mai am o interventie, probabil la sfarsitul lunii noiembrie, cum ma programeaza doctorul, pentru indepartarea sortului (nr. in zona abdominala) si acolo se mai regasesc 10 kilograme”, ne-a spus mandru Piedone. De altfel, primarul ne-a spus ca in primele sase luni s-a adaptat regimului, iar acum se satura doar dintr-un mic.

Piedone ne-a spus ca atunci cand va ajunde la 100 de kilograme va arata ca un manechin
Piedone ne-a spus ca atunci cand va ajunde la 100 de kilograme va arata ca un manechin

“M-am adapatat in primele sase luni, iar dupa care normal. Numai ca nu exista sacul unde poti sa bagi. Nu am restrictii de la absolut nimic si pot sa manac orice. Numai ca trebuie sa ma gandesc ce as manca la masa respectiva, nu pot sa manac trei feluri, ci manac un fel, iar peste doua ore pot sa manac altceva. Dulce orice. Daca inainte mancam toate felurile si cantitate, acum daca manac un mic m-am saturat”, ne-a mai povestit Piedone.

Piedone mai trebuie sa faca inca o operatie
Piedone mai trebuie sa faca inca o operatie

De asemenea, primarul ne-a spus care este retata sa favorita, precum si modul de preparare. Drept garnitura el recunaoste ca este topit dupa spanac. “Ne bazam pe foarte multe legume si carnea musafir printre ele, sa ii dam gust. Gratarul nu trebuie sa lipseasca, chiar si carnea de porc, muschiul file de porc este mai lipsit de colesterol si este foarte indicat. Un gratar si o salata sunt cele mai bune. Ca retata proprie, mie imi place, fiind din partile Moldovei, muschiul de porc bucovinean impanat. In muschiul de porc se baga in interior un carnacior oltenesc , pus la cuptor si taiat felii. Se poate manca rece si cald, cu tot felul de garnituri, iar spanacul a devenit una din garniturile mele favorite. Nu ca as fi vrut sa devin Popeye, ci pentru aportul de fier si vitamine care il adduce. Dupa operatie primele sase luni am luat vitamine, acum nu mai iau si organismul le preia din alimentatie”, a mai explicat edilul de sector. (A.S.)
 

Edilul sectorului 4 inainte de interventia chirurgicala
Edilul sectorului 4 inainte de interventia chirurgicala

Citește și...