Pippa Middleton, însărcinată în 8 luni, la plajă! Cum arată în costum de baie

Publicat: 04/09/2018 | 13:18

Pippa Middleton este însărcinată în opt luni și a fost surprinsă în costum de baie, la plajă. Chiar dacă mai are o lună și va aduce pe lume un copil, sora lui Kate nu renunță la tabieturile de dinainte, a stat la plajă și chiar a înotat.

Cumnata Prințului William şi soţul ei, James Matthews, se relaxează în vacanţă în regiunea italiană Toscana, acolo unde au fost surprinşi de paparazi. Publicaţia Hello Magazine a oferit chiar şi câteva fotografii în care Pippa Middleton apare în costum de baie pe plaja hotelului exclusivist Il Pellicano, din Porto Ercole.

În vârstă de 34 de ani, cumnata Prinţului William a fost surprinsă şi în timp ce înota, un sport despre care ea a spus recent că este benefic pe timpul sarciniii.

Fact: Pippa Middleton's pregnant belly looks super cute in a bikini! Enter the expecting mother on a babymoon with husband James Matthews in Italy. Pippa hit the beach in a classic suit you may have overlooked, swapping out the basic halter style for trendier fare season after season, et voila! A case for its comeback is made. Take a look at these sweet photos by swiping through & tap the link in our bio for more! _______________ Photos: @backgriduk | Story: @popsugar | #pippamiddleton #pregnancy #pregnant #babymoon #royal #royalfamily #royals #bikini #bathingsuit #summer #italy #jamesmatthews #swimsuit #comeback

A post shared by MSN (@msn) on

Prima care a aflat că Pippa Middleton este însărcinată a fost Kate

Kate Middleton a fost prima persoană care a aflat că Pippa este însărcinată, după James Matthews. Ducesa de Cambridge a fost extrem de fericită să afle vestea că va deveni mătușă. În aprilie, Kate Middleton a a născut cel de-al treilea copil. Încă de pe atunci au apărut și zvonurile că sora ei ar ascunde că este însărcinată. Mai ales pentru că burtica Pippei devenise deja vizibilă.

Citește și...