Piti Jr nu este atat de „Don Juan” pe cat pare! Insista pe langa Agnes Matoko de aproape un an, insa fara niciun rezultat!

Publicat: 03/03/2013 | 23:48

Dupa ce si-a completat palmaresul cu aproape toate fotomodelele din oras si in fiecare weekend a fost vazut in compania diverselor domnisoare, a avenit momentul ca Piti Jr. sa se loveasca de un refuz. De aproape un an insista ca Agnes sa iasa cu el.

Desi existau zvonuri cum ca Piti Jr. si Agnes Matoko au avut o relatie in trecut, se pare insa ca acestia sunt intr-o continuua tatonare. Dupa ce in vara anului trecut, fiul selectionerului echipei nationale de fotbal a incercat sa „marcheze” la mulatra, insa fara rezultat, de ceva vreme, satul de domnisoarele din peisaj, tanarul a revenit la mai vechea pasiune.

Piti Jr. a inceput sa o tatoneze pe mulatra inca de asta vara
Piti Jr. a inceput sa o tatoneze pe mulatra inca de asta vara

In vara, paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe cei doi pe o plaja din Mamaia. Desi fiecare era cu alt grup de prieteni, situatia a facut in asa fel incat sa existe prieteni comuni si sa se distreze impreuna. Cat timp au stat la plaja, Piti Jr. i-a oferit sampanie fotomodelului, a incercat sa flirteze cu ea si sa gaseasca subiecte de discutii, insa prea mare rezultat.

Alex Piturca este recunoscut ca fiind un adevarat Don Juan
Alex Piturca este recunoscut ca fiind un adevarat Don Juan

Surse apropiate celor doi sustin ca, timp de cateva luni, cei doi nu au continuat sa tina legatura, iar de curand tanarul a inceput sa o asalteze cu mesaje, sa se intereseze de ea prin oras si mai ales incearca mereu sa intre in vorba cu ea.

Matoko este printre fotomodelele pe care Piti le-a
Matoko este printre fotomodelele pe care Piti le-a „ratat”

Din pacate, asa cum a facut si in vara, Agnes le-a povestit prietenelor ca nu doreste sa inceapa o relatie cu un tanar cu un palmaers atat de bogat, in materie de cuceriri, insa cu toate acestea are o parere buna despre Alex, pe care il apreciaza ca persoana.

Denisa Macovei

Citește și...