Plan secret dat in vileg pe Cancan.ro! Ce s-a stabilit, in taina, intre Alexandru Arsinel si Vasile Muraru si ce se va intampla

Publicat: 17/06/2014 | 00:40

Multi au fost marii actori romani, putini au mai ramas! Insa acestia trag cu dintii sa tina teatrul la adevarata lui valoare. De curand, Vasile Muraru si Alexandru Arsinel au fost surprinsi in timp ce puneau tara la cale...chiar in balconul de la teatru.

S-au implinit sase luni de cand Vasile Muraru si-a pierdut partenerul de scena, insa usor, usor incearca sa se replieze profesional si sa-si gaseasca locul, singur, printre marii actori. I-a fost foarte greu sa-i gaseasca un inlocuitor lui Nae Lazarescu, omul alaturi de care a jucat mai bine de 40 de ani, insa, in cele din urma a reusit.

Valentina Fatu
Valentina Fatu

Acum, Vasile Muraru formeaza un cuplu cu Valentina Fatu si, in calitate de director artistic al Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, simpaticul actor trage din rasputeri pentru cele mai bune spectacole.

Valentina Fatu este noua partenera de scena a lui Vasile Muraru
Valentina Fatu este noua partenera de scena a lui Vasile Muraru

De curand, l-am gasit chiar la balconului teatrului alaturi de directorul general, maestrul Alexandru Arsinel.

Alexandru Arsinel si Vasile Muraru au pus tara la cale in balconul Teatrului de Revista
Alexandru Arsinel si Vasile Muraru au pus tara la cale in balconul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”

E clar ca puneau ceva la cale, iar atitudinea lor de bine nu facea decat demonstreze ca, pentru moment cel putin, totul le merge struna. Drept dovada, contactat telefonic, Vasile Muraru ne-a si confirmat: „Merge treaba, vine lumea, e plin mereu. Sunt spectacole cu casa inchisa. Nu e chiar asa simplu, dar ne descurcam. Suntem foarte multumiti si din punct de vedere financiar”, a declarat Vasile Muraru, in exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Vasile Muraru ar putea fi urmatorul director al Teatrului
Vasile Muraru ar putea fi urmatorul director al Teatrului „Constantin Tanase”

Vasile Muraru e urmatorul pe lista pentru sefia teatrului

Teatrul de Revista „Constantin Tanase” e asigurat pentru o perioada buna de acum inainte. Si daca o renunte Alexandru Arsinel la scaunul de director, tot are cine sa-i ia locul. Si nu oricine, ci tocmai Vasile Muraru.

alexandru arsinel

„Traiesc cu linistea, cat de cat, ca exista cineva care sa-mi urmeze, o persoana in care am toata increderea ca ar putea sa duca mai departe stafeta de la mine, asa cum si eu am preluat-o de la altii, in ceea ce priveste soarta revistei romanesti. Am un coleg, un bun prieten, Vasile Muraru, care oricand ar putea sa preia raspunderea viitorului acestui teatru”,  a declarat Alexandru Arsinel, in exclusivitate, pentru Cancan.ro

vasile muraru

„Nu ma grabesc! Arsinel traieste momentan pentru teatru. Am tot timpul sa fiu si eu director daca o fi sa fie, dar am toata increderea va voi face fata, pentru ca doar am fost cu totii aici de atatia ani si stim cu ce se mananca”, a replicat Vasile Muraru

Tot impreuna au fost si la parastasul de sase luni al lui Nae Lazarescu

Chiar in ziua in care paparazzii Cancan.ro i-au surprins impreuna in balconul de la teatru, cei doi tocmai ce se intorsesera de la Focsani, de la parastasul de sase luni al fostului coleg, Nae Lazarescu. N-au lipsit pana acum niciodata, de la nicio pomana.

Nae Lazarescu si Vasile Muraru au fost parteneri de scena mai bine de 40 de ani
Nae Lazarescu si Vasile Muraru au fost parteneri de scena mai bine de 40 de ani

„Am fost cu totii la Focsani, eu, Arsinel, inca doi actori si cativa baieti din balet. Eu, cel putin, ma duc la Nae la mormant foarte des. De fiecare data cand trec prin zona ma opresc si la dus si la intors. Nu exista asa ceva…Am impartit si aici, la noi la teatru, de fiecare data cand a trebuit si am simtit nevoia. Nu avem cum sa-l uitam pe Nae”, a mai zis Vasile Muraru.

Nae Larescu a murit la finele anului trecut

Anul trecut, cu cateva zile inainte de Craciun, Nae Lazarescu (72 ani) s-a stins din viata, dupa o lupta crancena cu boala.

CITESTE SI:

Depresie pentru Vasile Muraru dupa moartea lui Nae Lazarescu! Au jucat 40 de ani pe aceeasi scena, iar acum, directorii vor ASTA!

Cum arata Vasile Muraru la cateva ore dupa moartea prietenului sau de o viata, Nae Lazarescu

Alexandra Andrei

 

 

 

Citește și...