Acasă » Exclusiv » Planul pus la cale de Dana Roba pentru a-și înfunda soțul + Uluitor ce le-a spus fetelor: ”Le va da și lor cu ciocanul în cap!”

Planul pus la cale de Dana Roba pentru a-și înfunda soțul + Uluitor ce le-a spus fetelor: ”Le va da și lor cu ciocanul în cap!”

De: Loriana Dasoveanu 24/01/2024 | 23:40

Dana Roba nu este nici pe departe cu problemele rezolvate! Scăpată ca prin urechile acului de soțul ei care a încercat să o omoare, vedeta a primit o nouă lovitură! Make-up artistul este nevoit să scoată bani din buzunar ca să plătească magistrații care i-au respins cererea de recuzare. Dana Roba și-a dorit schimbarea judecătorului care îi judecă dosarul pentru ca soțul ei, Daniel Balaciu, să primească o pedeapsă mai dură! Doar că, magistrații au decis să respingă cererea ei. Ba mai mult, au pus-o și la plată! CANCAN.RO  are toate detaliile!

A fost bătută și acum este pusă să plătească! Ce se întâmplă cu procesul dintre Dana Roba și soț

În momentul în care a aflat cine judecă dosarul tentativei de omor, Dana Roba și-a dorit schimbarea completului de judecată, așa că a formulat o cerere de recuzare.  CANCAN.RO  a stat de vorbă cu aceasta și a aflat că unul dintre principalele motive pentru care Dana vrea ca judecătorul să fie schimbat este pentru că Daniel Balaciu, consideră ea, nu a primit o încadrare potrivită. Magistrații nu au fost însă de acord cu cererea vedetei și au respins-o. În plus, au pus-o pe vedetă și la plata cheltuielilor de judecată.  „Respinge cererea de recuzare a domnului judecător Cosmin Adomniţei formulată în dosar nr. 4368/30/2023 de către apărătorul ales al părţii civile Balaciu Daniela, avocat Bolosin Cosmin, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă partea civilă Balaciu Daniela la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței.

Dana Roba vrea ca soțului să-i fie schimbată încadrarea
Dana Roba vrea ca soțului să-i fie schimbată încadrarea

(CITEȘTE ȘI: CALVARUL NU S-A TERMINAT PENTRU DANA ROBA! VA SUFERI O OPERAŢIE INFERNALĂ)

Dana Roba: „Vreau ca Daniel să fie condamnat pentru tentativă de omor cu premeditare!”

Dana Roba este consternată de decizia magistraților și vrea să i se facă dreptate, spune ea. Make-up artistul spune că în cazul în care judecătorul nu va lua decizia corectă, dosarul ei va fi mutat. „Am formulat cerere de recuzare să-mi fie schimbat judecătorul. Mi-au respins cererea și, în cazul în care judecătorul nu va judeca drept cazul lui Daniel și toate faptele pe care el le-a comis, va muta dosarul avocatul meu. Depinde unde îl vor muta la Alba Iulia, Oradea sau București. Eu vreau să mi se facă dreptate! Mi-a spus avocatul că va spune în instanță să se gândească cum ar fi dacă aș fi fata lui!

Am vrut să schimb judecătorul pentru că lui Daniel nu i s-a pus fapta de premeditare. Eu vreau să i se pună fapta de premeditare. Vreau să judece cineva drept dosarul și faptele lui! I s-a pus doar tentativă de omor simplu și eu îmi doresc să i se pună tentativă de omor cu premeditare. Vreau să fie condamnat pentru tentativă de omor calificat!”, a susținut vehement Dana pentru CANCAN.RO

Vedeta vrea ca Daniel să fie condamnat pentru omor calificat

Dana Roba vrea custodia totală! Cand se vor întâlni ea și călăul ei față în față

Fosta iubită a lui Nicolae Guță și bărbatul care a vrut să-i ia viața se vor întâlni din nou în fața instanței în cadrul unui nou proces. „Pe data de 2 februarie avem, din nou, proces. Mi-a spus avocatul meu că 99% eu voi lua custodia totală a copiilor. După ce va ieși din închisoare îi va pune ordin de protecție încă cinci ani. El va face minim 10 ani de închisoare și apoi va avea ordin de protecție încă cinci ani. Când vor avea fetele 20 de ani și vor decide ele că vor să vorbească cu el, atunci nu voi avea ce face. Le voi lăsa să aleagă, dar sunt convinsă că ele deja au ales. Ce să stau la discuții cu un criminal?

Eu le-am spus că el le va da și lor cu ciocanul în cap dacă își va ieși din sărite! Le-am spus că le las să se căsătorească cu cine vor, dar să aleagă cu grijă viitorul soț. Să fie atente să nu pățească ceva rău ca mine. Cât despre el nu-mi doresc decât să stea la pușcărie cât mai mult! Acolo să putrezească!” , a spus make-up artistul pentru CANCAN.RO

(VEZI ȘI: FOSTUL SOȚ ȘI ACTUALUL IUBIT AL DANEI ROBA, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO LA TRIBUNAL! FEMEIA A POVESTIT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SALĂ)

Rudele lui Daniel Balaciu încearcă să obțină custodia copiilor: „Le este ciudă că încă trăiesc!”

Dana Roba susține că rudele lui Daniel Balaciu au făcut front comun pentru a încerca să obțină custodia celor două fetițe ale cuplului, Celine și Chantal. „Neamurilor lui le este ciudă că eu trăiesc. Fratele lui este sub orice critică, nici măcar nu mi-a dat un telefon să-mi spună: . Conta mult pentru mine treaba asta. Sunt niște animale că fac așa ceva! Cumnatele mele la fel! Cumnata mea din Canada că vrea custodia copiilor. Ce custodie să-i dea? Ea nu se poate ocupa de ai ei.

Soacra mea a sunat de ziua lui Celine că vrea să îi dea un cadou și i-a adus o păpușă care a costat 3 lei. Eu le iau cadouri scumpe. De Crăciun a venit cu păpușa aia. Le-am transmis că fetele au doar mamă, tată nu mai au! Până nu se termină procesul, nimeni nu are ce să discute cu ele! Fetele nu întreabă de el pentru că știu unde este. Chantal și Celine sunt foarte deștepte și mi-au spus că au știut că l-au luat pe tati la pușcărie. Ei degeaba cred că influențez eu copiii. Nu am cum, fetele știu tot”, susține Dana Roba.

În plus, cumnata lui Daniel Balaciu ar fi făcut și ea front comun cu acesta: „Eu l-am auzit pe Daniel când spunea fratelui lui să nu mai aibă relații cu Simona (n.r.soția fratelui lui Daniel) că este grasă și urâtă! Acum vine Simona martoră în proces pentru Daniel! Acum este bună că se duce la pârnaie să-i ducă lui colete. El o înjura de o spurca, dar acum este bună” , susține Dana Roba pentru CANCAN.RO.

Make-up artistul susține că rudele lui Daniel vor să-i ia copiii / Sursă foto: Instagram

Cum a încercat soțul vedetei să scape de închisoare

În momentul în care s-a prezentat în fața specialiștilor pentru a fi testat dacă a fost în toate facultățile mintale, Daniel Balaciu a încercat un tertip. Mai exact, acesta a încercat să mimeze nebunia în fața specialiștilor. Manevra nu a funcționat, iar acum el este acuzat de faptele sale, putând să petreacă între 10 și 12 ani la închisoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...