Plecase la muncă pentru o viaţă mai bună… O craioveancă de 25 de ani a murit într-un groaznic accident în Italia

Publicat: 31/10/2019 | 15:14

Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, împreună cu vărul ei, în vârstă de 19 ani. Cei doi voiau un trai mai bun, dar plecarea în străinătate s-a transformat într-o tragedie. (VEZI AICI: Tânăr român mort într-un accident în Italia)

Craioveanca de 25 de ani a fost implicată într-un accident rutier în noaptea de luni spre marți. Potrivit presei italiene, nefericitul eveniment a avut loc în zona Borgo Panigale din Bologna, în sensul giratoriu de pe Strada Benedetta Croce.

A pierdut controlul volanului și s-a izbit de zid

„Verișoara mea și cu mine am venit la Bologna acum o lună pentru a căuta de muncă. Am închiriat două camere, eu căutam ceva de lucru în domeniul construcțiilor”, ar fi spus Robert la spital. Potrivit publicației ilrestodelcarlino.it, din motive necunoscute, în jurul orei 02.00, tânăra a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu viteză de zid, în zona sensului giratoriu de pe strada Benedetta Croce.

Impactul a fost devastator, iar românca de 25 de ani a murit pe loc. Pasagerul, un tânăr român de 19 ani, a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la spital. (CITEȘTE ȘI: Asistentă româncă moartă în accident după ce și-a terminat tura)

Citește și...