Accident tragic în Italia. Gabriela Ocnaru, o româncă de 46 de ani, a murit în urma impactului devastator

Publicat: 05/03/2019 | 09:16
Accident tragic în Italia. Gabriela Ocnaru, o româncă de 46 de ani, a murit în urma impactului devastator

Gabriela Ocnaru, o româncă de 46 de ani a murit într-un teribil accident, în Italia. Accidentul s-a petrecut luni  dimineață. Gabriela era asistentă medicală, venea de la spital şi se ducea spre casă, după tura de noapte. Nu a mai ajuns, însă, la destinație. Maşina condusă de ea a intrat pe contrasens şi a fost făcută praf de o cisternă.

Conform corriereadriatico.it,  românca avea domiciliul în Borso del Grappa și tocmai ce terminase tura  la spitalul din Feltre, unde lucra. La volanul unui Fiat Punto, românca mergea spre casă atunci când a pierdut controlul volanului, a lovit bara de protecție de pe marginea şoselei și a ricoșat pe contrasens unde a fost lovită de o cisternă încărcată cu motorină.

Din nefericire, impactul a fost devastator, iar Gabriela a murit pe loc, informează și radioresita.ro. La fața locului au intervenit echipaje de la Ambulanță și de la Poliție. Traficul a fost blocat pe şoseaua 47 Valsugana timp de aproximativ trei ore, pentru ca echipajele de Poliție să asigure zona și să golească cisterna de motorină.

Citește și...