„Poate ca intr-o luna se strica situatia” Iata cum vede Sylvia relatia cu noul ei iubit si afla ce planuri are cu el!

Publicat: 24/11/2012 | 22:36
„Poate ca intr-o luna se strica situatia” Iata cum vede Sylvia relatia cu noul ei iubit si afla ce planuri are cu el!

Sylvia, fosta sotie a lui Andrei de la Alb Negru, se declara indragostita pana peste cap, la doar noua luni de la despartirea de cantaret.

Cantareata are o relatie cu noul ei iubit, Dragos, de trei luni si sustine ca este fericita pana peste cap desi nu poate sa declare cu convingere ca el este marea iubire a vietii sale.

„Este foarte bine. Sunt ok acum. Noi suntem momentan la inceput. El este potrivit pentru ca mi-a oferit niste lucruri care mi-au lipsit foarte mult timp. Cand ai ceva nou este un sentiment foarte placut. Imi doresc doar sa fiu bine, dar nu locuim impreuna” a povestit Sylvia despre actualul ei iubit.

Insa, roscata ramane cu picioarele pe pamant si este convinsa ca cel mai bine ar fi pentru ea sa fie realista si sa traiasca fiecare clipa sa cum vine.

Sylvia si Dragos

„Este o chimie intre noi doi, Nu vreau sa imi explic si nici nu pot. Nu spun ca mi-am intalnit iubirea vietii si gata, poate ca intr-o luna se strica situatia. Am invatat ca viata este prea scurta ca sa facem compromisuri” a mai spus Sylvia la Povestiri de Noapte.
 

Alex Toderasc

Citește și...