Politicianul milionar Codrin Ştefănescu petrecere faraonică la Palatul Snagov, alături de majoritatea politicienilor EXCLUSIV Botezul Imperial al Bossului PSD

Publicat: 26/09/2016 | 00:00

Ziua de astăzi a fost una specială pentru secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu: botezul băieţelului său Radu, născut în luna iulie.a acestui an, aşa cum cancan.ro, siteul nr. 1 din România, vă informa exclusiv astăzi (AICI)!

Puţină lume cunoaşte însă că Codrin Ştefănescu este multimilionar în euro, având nenumărate proprietăţi dar şi o colecţie de artă impresionantă, care în sine reprezintă o avere. Vorbim de multe milioane de euro în artă doar, ceea ce este un lucru lăudabil şi spune multe despre tânărul şi norocosul politician!

V-am adus la cunoştinţă acest detaliu pentru a înţelege cum un politician full time în ultimii mulţi ani şi-a permis aşa o petrecerea faronică, despre care vă relatăm în exclusivitate, mai jos.

Patru sute de perosane au fost invitate la palatul Snagov într-o sală decorată ca în filme, de o eleganţă aparte: scaune simple, pe model franţuzesc – fără clasicele pampoane – iar pe mese câte un buchet de flori imperial într-o vază de cristal. Simplu şi elegant! Chelnerii au întâmpinat oaspeţii purtând mănuşi albe, o cerinţă sofisticată care arată nivelul seratei, mănuşi care dacă nu le purtau nu aveau voie să servească!

Una din cerinţele speciale a fost ca chelnerii să poarte şi să servească invitaţii doar cu mănuşi albe
Una din cerinţele speciale a fost ca chelnerii să poarte şi să servească invitaţii doar cu mănuşi albe

Florile, pe nuanţe deschise, de un bun gust desăvârşit, au stârnit un val de comentarii pozitive, de aprecieri din partea doamnelor mai ales. Invitaţii au pus această alegere pe gustul doamnei Dana Năstase, naşa micuţului băieţel. Potrivit unor participanţi, florile nu aveau cum să coste real mai puţin de 30-40.000 de euro!

Meniul, mai rar aşa o sofisticăraie, de către mulţi cu siguranţă de neînţeles din cauza barierei lingvistice: scris în franceză şi având trei capitole ( “Casse croute” , “Poisson” şi “Menu de basse”) dar şi unsprezece (11) feluri. Fără deserturi. Printre care: “symphonie de fruits de mer, saumon fume, caviar Mandchourie”, “parfait de foie gras sur la pomme cuite au four avec de confiture d’oignon rouge et de raisins secs” ( nu sex 🙂 ) sau “salade de betteraves avec le celeri et les noix cuites”.

Aşa arăta sofisticatul meniu compus din trei capitole şi 11 feluri. Totul în franceză.
Aşa arăta sofisticatul meniu compus din trei capitole şi 11 feluri. Totul în franceză.

La băuturi însă, cu absolut nimic mai prejos. Ba chiar dimpotrivă: s-a băut la “pauşal”, la open bar, băuturi normale ( 16 feluri de băuturi) dar şi, atenţie, nişte whiskyeuri dintre cele mai scumpe din lume: Johnnie Walker Blue, Macallan Amber sau celebrul Lagavulin (preferatul Naşului Adrian Năstase). Evident şi şampania Moet@Chandon tot pauşal, dar faţă de preţul whiskyeurilor, este nimic!

Gabriel Oprea a venit împreună cu fiul său şi s-a întreţinut cu primarul Iaşului
Gabriel Oprea a venit împreună cu fiul său şi s-a întreţinut cu primarul Iaşului

Primari din toată ţara au răspuns prezent, lideri PSD de peste tot au fost invitaţi. Dar nu numai, ci şi lideri din alte partide precum Theodor Meleşcanu care a stat lângă Călin Popescu Tăriceanu, un alt oaspete de seamă! Oameni de afaceri şi evident majoritatea liderilor PSD s-au simţit minunat. Surpriza serii a fost faptul că Liviu Dragnea, şeful suprem al PSD, NU A VENIT DEŞI CONFIRMASE.

Evident toată lumea a comentat, bătrânii spunând că este un semnal. Nu de circulaţie, ci în sensul că nu ar mai fi în mari graţii. Lucru însă din ciclul “gura lumii, slobodă”. Trebuie luat în calcul însă că seara nu s-a terminat, noi redactând ştirea aproape de miezul nopţii, exclusiv cum v-am obişnuit, aşa că liderul PSD are tot timpul să apară!

Ana Manole