Poliţiştii din Caracal, din nou în alertă! Un elev a dispărut

Publicat: 26/09/2019 | 17:33

Polițiștii din Olt caută un tânăr de 16 ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, care a plecat din internatul colegiului al cărui elev era și nu a revenit până în prezent. 

Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută, au anunțat reprezentanții Poliției. (VEZI ȘI: ASTA SCHIMBĂ TOT CE SE ȘTIA ÎN CAZUL CRIMELOR DIN CARACAL)

Semnalmentele adolescentului

Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20 minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler  albastru și a plecat din incinta internatului. Semnalmentele adolescentului sunt: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării, acesta purta blugi bleumarin, hanorac de culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv. Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului. (NU RATA: SE ÎNTÂMPLĂ DIN NOU. ÎNCĂ O ADOLESCENTĂ A DISPĂRUT DIN CARACAL DUPĂ CE S-A URCAT ÎNTR-O MAȘINĂ LA OCAZIE)

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112! 

Citește și...