Asta schimbă tot ce se știa în cazul crimelor din Caracal! Ale cui ar fi, de fapt, oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă

Publicat: 26/09/2019 | 15:34
Asta schimbă tot ce se știa în cazul crimelor din Caracal! Ale cui ar fi, de fapt, oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă

O ipoteză lansată de curând în cazul lui Gheorghe Dincă schimbă tot ce se știa despre controversata anchetă din Caracal, deschisă după ce Alexandra Măceșanu a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență. Aceasta a fost lansată de jurnalistul Ovidiu Zară și are legătură cu oasele găsite în butoi, dar și cele descoperite într-o lizieră. Vă reamintim că adolescenta de 14 ani a fost răpită de monstrul cu chip de om la trei luni după ce a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu.

Citește și: Detaliul bulversant observat în direct la Antena 3, în timp ce se vorbea despre Gheoghe Dincă și cazul din Caracal. CNA s-a autosesizat și a emis o amendă dură

Ale cui ar fi, de fapt, oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă

Potrivit mărturisirilor lui Ovidiu Zară, oasele găsite în butoiul din curtea monstrului din Caracal și de la liziera pădurii ar aparține unor persoane decedate și care ar fi fost plantate de Gheorghe Dincă și complicii săi, în caz că erau prinși.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul din Caracal! Soția lui Gheorghe Dincă se află, de fapt, în spatele crimelor?!

„Încă de la începutul anchetei de la Caracal am avansat posibilitatea ca oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă să fie luate dintr-un cimitir și plantate. Atunci când am făcut această supoziție, m-am bazat în primul rând pe vechimea oaselor respective, dar mai ales pe faptul că nu s-a găsit niciun craniu, iar Dincă și-a ales varianta loviturilor cauzatoare de moarte – infracțiune care generează o pedeapsă mai mică. Dar anchetatorii nu au mers pe această pistă…

Apoi au apărut oasele de la liziera pădurii de lângă Caracal, despre care s-a crezut inițial că sunt ale Luizei, lucru infirmat ulterior. Această apariție a unor oase, plantate, mi-a întărit convingerea că ceva nu e în regulă și că Dincă duce ancheta în derizoriu pentru a acoperi indivizi care fac parte din rețea, ori beneficiari ai rețelei (nume grele, inclusiv din politică).

Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scena cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea. Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin – în mod greșit susțin eu – că ar aparține Alexandrei).

Se pare ca după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!

Și încă ceva: în privința Luizei am primit nume care, dacă vor fi anchetate, ar putea conduce la găsirea fetelor. Sunt gata, oricând, să pun la dispoziția autorităților toate datele și informațiile pe care le am. Poate informațiile mele nu sunt reale… Dar și dacă sunt? Oricum, cu orice preț, eu voi continua să investighez acest caz, așa cum pot și mă pricep. Și, într-un final, sunt sigur ca adevărul va ieși la iveală! Doamne ajută!”, a scris Ovidiu Zară pe contul său oficial de Facebook.

Citește și...