Ponta, catre oamenii de afaceri: IMM-urile sunt coloana vertebrala a unei economii performante

Publicat: 28/10/2014 | 16:52
Ponta, catre oamenii de afaceri: IMM-urile sunt coloana vertebrala a unei economii performante

Nu trebuie sa ai expertiza in domeniu pentru a sti ca mediul de afaceri reprezinta o variabila esentiala a cresterii economice durabile.

Chiar daca este un om politic de stanga, pe langa masurile sociale adoptate in cei doi ani de guvernare, Victor Ponta a sustinut si o politica economica orientata catre stimularea mediului de afaceri.

Victor Ponta

Chiar astazi, prezent la cea de-a XXIII-a editie a „Topului National al Firmelor Private din Romania – TOP 2013”, premierul a declarat ca „IMM-urile sunt coloana vertebrala a unei economii performante. Putem sa mergem in directia buna. Am descoperit capacitatea de dialog. Am facut acest lucru pornind de la ideea ca nu Guvernul stie care sunt cele mai bune solutii pentru IMM-uri, ci dumneavoastra”.

Victor Ponta

De asemenea, Victor Ponta le-a transmis un mesaj antreprenorilor, in urma cu doar cateva zile. „Va scriu fiindca ne aflam in fata unei provocari importante. Alegerile prezidentiale vor decide pe ce drum va merge Romania in anii urmatori. Cred ca votul dumneavoastra e foarte important, insa la fel de importanta e si motivatia din spatele lui. Vreau sa va arat cateva din rezultatele pe care le-am obtinut ca prim-ministru si cum vad eu drumul Romaniei in anii urmatori. Dupa ce, in 2010, Guvernele anterioare au crescut TVA si CAS si au marit presiunea statului asupra economiei, in ultimii doi ani am incercat sa reparam aceste nedreptati si sa luam multe masuri probusiness. (…) Va chem sa judecati faptele si sa decideti cum veti vota, cu gandul la directia buna pe care se afla Romania si pe care trebuie sa ramana”, le-a transmis premierul oamenilor de afaceri.

R.O.
 

Citește și...