Ponta, la Giurgiu: “Este legitima supararea celor din diaspora!”

Publicat: 05/11/2014 | 16:57
Ponta, la Giurgiu: “Este legitima supararea celor din diaspora!”

Aflat la Giurgiu, Victor Ponta a declarat, marti, ca a inteles si a considerat legitima supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor.

Cu toate acestea, liderul social-democratilor a subliniat ca nu este de acord cu ideea conform careia romanii plecati din tara sunt „mai buni” decat cei ramasi in Romania.

Ponta

„Am inteles si am considerat legitima supararea acelor romani din diaspora care n-au putut sa voteze. Am fost, am lucrat in strainatate, am studiat in strainatate, imi iubesc tara si ma gandesc ca intotdeauna cel mai bine e acasa, dar cred ca orice roman din tara sau din afara tarii daca vrea sa voteze va vota si pe 16 noiembrie va vota. Cu ce nu sunt de acord, ca cei din afara tarii sunt mai buni decat cei din tara. Nu. Cred ca sunt buni si cei din afara si cei din tara. Ca cei care au votat cu mine sunt rai, prosti, sunt cumparati, in schimb cei care au votat cu Monica Macovei sunt destepti, buni si principiali. Nu. Toti romanii care muncesc sau care au muncit pentru aceasta tara, toti romanii care respecta legea, toti romanii care cred in Dumnezeu si care-si iubesc familia sunt romani buni, toti, indiferent de persoana cu care voteaza la alegerile prezidentiale sau locale sau parlamentare”, a declarat Victor Ponta.

R.O.