Ponta, unui satean din Beiu, unde au fost inundatii: Imi spuneti „fa, Ponta” si facem ce trebuie!

Publicat: 29/08/2014 | 12:22
Ponta, unui satean din Beiu, unde au fost inundatii: Imi spuneti „fa, Ponta” si facem ce trebuie!

Premierul Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judetul Teleorman, afectat in luna aprilie de inundatii. Acesta i-a spus unui satean sa i se adreseze cu "fa, Ponta" si face tot ce este necesar pentru ca satele din zona sa nu mai fie inundate.

Premierul a mers sa viziteze judetul Teleorman, in localitatile afectate de inundatiile din luna aprilie, ocazie cu care a stat de vorba si cu localnicii, potrivit Mediafax.

„Stiti cum trebuie sa imi spuneti? Fa, Ponta! Asa sa imi ziceti si facem. Poate de data asta aud bine si aia cu camerele”, a spus Ponta.

Victor Ponta

Presa a relatat ca, in aprilie, la vizita antrerioara, Ponta s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: „Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?”.

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor de data aceasta cu formula „doamna Doina Pana”, iar cand vicepremierul Liviu Dragnea a incercat sa-i spuna „mai, Doina,”, Ponta l-a apostrofat ca „iar aud cine stie ce”.

Ponta si Dragnea le-a promis localnicilor ca nu vor mai fi inundati si le-au facut cadou o barca pneumatica pentru un viitor muzeu.
Dupa noiembrie venim sa facem muzeul barcii”, a continuat sa glumeasca premierul Ponta.

Prim-ministrul le-a spus sa pastreze barca doar ca amintire, iar dupa ce directorul Apelor Romane a prezentat tehnologia moderna de constructie a digului, Ponta le-a urat satenilor sa nu mai fie inundati in apa, ci in „vin” sau „tuica”.

„Bine, Doamne ajuta, sa nu va mai gasesc in apa, da?! Daca va gasesc in altceva… in vin, in tuica, da?! Nu in apa”, s-a adresat Ponta localnicilor.

Un satean care ii promisese, de altfel, o sticla de tuica premierului i-a spus ca i-o va aduce la Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea sa ceara si el o tuica.

„Da’, mie nu-mi dai o tuica?”, l-a intrebat Dragnea pe satean, care i-a promis si acestuia o sticla.

Ponta a inmanat totodata primaritei din comuna Storobaneasa, din care face parte satul Beiu, cheile unui microbuz si a promis ajutor si pentru alimentarea cu apa a comunei.

In luna aprilie, mai multe localitati din judetul Teleorman au fost afectate grav de inundatii. Atunci, premmierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au facut o vizita in satul Beiu, cel mai grav afectat de inundatii. Oficialii au inspectat atunci zona dintr-o barca.

R.O.

Citește și...