Pontul care iti poate aduce peste 7 milioane de euro la extragerea Loto 6 din 49 de maine! Ce numere sa pui pe bilet!

Publicat: 25/10/2014 | 12:06
Pontul care iti poate aduce peste 7 milioane de euro la extragerea Loto 6 din 49 de maine! Ce numere sa pui pe bilet!

Potul cel mare pus la bataie de Loteria Romana le-a luat mintile romanilor. Premiul, care a ajuns la peste 7,2 milioane de euro, reprezinta pentru multi un castig usor, iar unii cauta fel si fel de solutii pentru a ghici cele sase norocoase.

Reporterii CANCAN.ro va prezinta cele mai la indemana solutii pentru a reusi bifarea unuia dintre cele mai mari premii puse la bataie de Loteria Romana.

loto

Una dintre cele mai la indemana cale de a rezolva problema este chiar site-ul institutiei, care ofera informatii cu adevarat pretioase. Mai exact, de aici afli ce numere au fost extrase cel mai des.

Afla care sunt numerele extrase cel mai des

Potrivit site-ului Loteriei Romane cele mai extrase sase numere, la cel mai indragit joc – 6 din 49, sunt prezentate in sectiunea aplicatii utile.

Romanii isi incearca in numar mare norocul la 6 din 49
Romanii isi incearca in numar mare norocul la 6 din 49

Astfel, numarul care este considerat de toti cel mai ghinionist, 13, a fost extras pana acum de 164 de ori, iar urmatorul este 33, acesta fiind scos din urna de 159 de ori. In totpul clasamentului urmeaza 36 cu 157 de extrageri, 29 – 153, urmat indeaproape de 12 cu 154 si al saselea numar 48 a fost extras de 152 de ori.

loto


Cele mai mari castiguri s-au inregistrat duminica

Reportul a ajuns la o suma colosala, mai excat potul pus la bataie de Loteria Romana este de 32.098.806,32 lei, adica peste 7,2 milioane de euro. Acest castig este cu siguranta in primele zece puse la bataie de Loterie in decursul anilor.

Loto

De altfel, daca aruncam o privire pe statistica castigurilor, vom observa ca ziua cea mai norocoasa este duminica, atunci fiind inregistrate cele mai mari incasari.

Loto


Site-urile va pot ajuta?

Internetul s-a umplut de zeci de site-uri, care promit ca va pot ajuta sa bifati un castig la cel mai indragit joc al Loteriei. Spre exemplu, un astfel de site cere cinci euro pentru a va facilita accesul spre cele sase numere norocoase, care se stabilesc in functie de un complex algoritm matematic.

CITESTE SI

Au luat potul cel mare, dar au ramas cu ochii in soare! Ce s-a intamplat cu marii castigatori de la loto 6 din 49!

Ai pus bilet la loto? In joc este un pot de peste sapte milioane de euro!

Isterie mare la agentiile Loteriei Romane din intreaga tara! Motivul: potul de aproape sase milioane de euro de la 6 din 49!

Spre exemplu pe acest site, pentru cinci euro, poti afla daca sistemul matematic iti va ghici cele sase numere norocoase
Spre exemplu pe acest site, pentru cinci euro, poti afla daca sistemul matematic iti va ghici cele sase numere norocoase

Unele functioneaza pe sisteme matematice, altele pe statistici, iar unele spun ca bilele se mai repeta din cand in cand. Unele dintre acestea cer si o suma modica pentru a va ajuta in ghicerea celor sase numere norocoase. (A.S.)
 

Citește și...