Poveste bizară în Dâmbovița: „L-am mușcat, lătrau câinii odată cu mine”

Publicat: 20/08/2020 | 09:41
Poveste bizară în Dâmbovița: „L-am mușcat, lătrau câinii odată cu mine”

O poveste neobișnuită a avut loc în Dâmbovița. Citește mai jos ce s-a întâmplat în Boteni.

Un bărbat din Dâmbovița a sunat la 112 și a reclamat că un vecin a dat buzna peste iubita lui, chiar în dormitor.

Până la sosirea poliției, proprietarul casei a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit pe individul care îi agresase iubita

Culmea, bărbatul spune că vecina, cu 16 ani mai mare decât el, ar fi acceptat de bunăvoie avansurile sale pentru că ar fi avut o relație. 

„El când a venit așa, s-a suit grămadă pe mine așa, eu m-am uitat așa! Ce cauți, măi băiatule, la mine? Am început să țip rău de tot, lătrau câinii odată cu mine”, a spus femeia, scrie știrileprotv.ro.

Aceasta a mai declarat că se uita la un film indian pe tabletă când vecinul a intrat deodată în dormitorul său.

„M-am uitat sub ochii lui”

„M-am trezit cu el grămadă pe mine, pe burtă. M-am uitat sub ochii lui, am zis că fac infarct, că mor! Când mă uit la el, băi, băiatule, ce cauți tu? Tu ai confundat femeile! Băi, băiatule, dă-te jos, l-am mușcat, după aceea am dat cu picioarele”, a spus femeia. 

Proprietarul casei spune că a rămas șocat când a venit și și-a auzit concubina urlând: „Am pus mana pe un ciomag, am intrat în casă și l-am lovit. Astea chiar sunt o răzbunare mai veche”. 

Un echipaj de poliție a venit la fața locului, după un apel la 112, iar pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu. Cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-au derulat întâmplările continuă.