Poveste de amor încâlcită, la Iași. Iubita, funcționară la bancă, a dat iama în contul iubitului. E incredibil cât a putut să cheltuiască

Publicat: 13/03/2019 | 16:49

O telenovelă amoroasă ajunsă în justiție a fost tranșată de judecătorii din Iași. Fosta funcționară a unei bănci din România, Alina Mihaela Popa, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată de înșelăciune și acces ilegal într-un sistem informatic.

Cei doi au avut o relație de concubinaj în perioada 2003 – 2011. După ce au terminat facultatea amândoi, Alina s-a angajat la o bancă, iar Adrian și-a găsit un job bine plătit, începând să strângă bani pentru a-și cumpăra o mașină. Profitând că iubita sa lucra la bancă, tânărul i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune în cont.  (VEZI ȘI: UN MEDIC DIN IAȘI CARE A FOST BĂTUT DE UN BOXER ȘI-A IERTAT AGRESORUL ÎN SCHIMBUL A DOUĂ FAPTE BUNE)

„Recunoaşte efectuarea celor 62 de operaţiuni frauduloase”

Tânărul nu știa însă că iubita sa îi folosea contul în interes personal, golindu-l fără știrea lui. Astfel, în 2013, deși știa că ar trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, tânărul a mers la bancă și a aflat că mai are, de fapt, în jur de 200 de lei. Tânăra l-a convins la acel moment să nu depună plângere, mergând chiar la notar și declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei.

Pentru că nu și-a mai recuperat banii, Adrian a formulat plângere la Poliție. „Inculpata Popa Mihaela Alina a declarat succint faptul că recunoaşte efectuarea celor 62 de operaţiuni frauduloase”, se arăta în rechizitoriu. Condamnarea nu este definitivă.

Citește și...