Povestea care iti provoaca lacrimi! Cum si-a pierdut Adrian Tutu ambii parinti: “Mama a iesit pe balcon si…”

Publicat: 14/02/2015 | 00:05
Povestea care iti provoaca lacrimi! Cum si-a pierdut Adrian Tutu ambii parinti: “Mama a iesit pe balcon si…”

A pierdut premiul de 120.000 de euro castigat la "Romanii au talent", insa aceasta problema e o nimica toata pe langa dramele pe care le-a trait Adrian Tutu. Solistul si-a pierdut parintii la o varsta frageda, iar lipsa lor il afecteaza enorm si acum.

Cantaretul Adrian Tutu a primit compatimire din partea multora in momentul in care s-a aflat ca a ramas si fara ultimul leu din banii castigati la „Romanii au talent”. Lipsa experientei, dar mai ales lipsa unui suport moral l-au adus in aceasta stare in care nu a stiut cum sa isi gestioneze banii.

 

Tutu si-a isterizat fanii cu ultima lui melodie
Tutu si-a isterizat fanii cu ultima lui melodie

Singur pe lume la doar 12 ani

 

Ramas fara bani, Adrian Tutu s-a vazut nevoit sa se intoarca in orasul natal, Focsani, si sa o ia de la zero, fara insa a beneficia de ajutorul cuiva. Toata lumea stie despre drama cantaretului, insa putini sunt aceea care au habar in ce conditii i-a pierdut artistul pe cei doi parinti.

Tutu

„Parintii mei nu mai sunt langa mine de ceva vreme. Tatal meu a decedat cand eu aveam 5 ani, suferea de diabet, iar boala lui s-a agravat. Mama mea a plecat de langa mine pe 23 decembrie, inainte de Craciun, a iesit pe balcon sa se uite dupa mine si a alunecat. Stiu ca parintii mei ma vegheaza de acolo de Sus si cred in soarta si destin si in timp am invatat sa accept lucrurile care mi s-au intamplat! Cea care a fost langa mine a fost sora mea, ea m-a ajutat de fiecare data cand am avut probleme. Vreau ca publicul sa se concentreze pe muzica mea si nu pe viata mea personala si pe problemele care au fost in viata mea. Nu am o problema sa vorbesc despre ele, poate cineva invata din ele si poate toate intamplarile din viata mea ii ajuta sa depaseasca anumite momente de cumpana, insa eu imi doresc ca oamenii sa ma cunoasca pe mine artistul si sa ii las sa ma cunoasca asa cum sunt eu in studio prin intermediul muzicii!”, ne-a declarat Adrian Tutu.

 

Adrian Tutu

CITESTE SI:

Motivul absolut halucinant pentru care Adrian Tutu a ajuns la sapa de lemn! Castigatorul de la „Romanii au talent”…

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

 

Artistul si-a umplut bratele de tatuaje foto: Facebook
Artistul si-a umplut bratele de tatuaje foto: Facebook

A avut noroc cu apartamentul mostenit

 

In momentul de fata, singurul noroc si singurul ajutor pe care il mai are de la parinti este apartamentul pe care l-a mostenit dupa moartea lor. Fratii mai mari au decis sa-i lase cantaretul casa parinteasca din Focsani, acolo unde acum Tutu si-a amenajat un mini-studio de inregistrari si incearca sa-si continue cariera muzicala.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...