Povestea de film a unei prostituate din Iași, racolate din orfelinat. Cum a ajuns să fie și condamnată și victimizată, în aceeași zi

Publicat: 19/09/2018 | 12:47
Povestea de film a unei prostituate din Iași, racolate din orfelinat. Cum a ajuns să fie și condamnată și victimizată, în aceeași zi

Coincidență stranie, la Iași. O tânără de 21 de ani a fost declarată victimă a traficului de carne vie în aceeaşi zi în care a fost şi condamnată pentru proxenetism, într-un alt dosar. Cătălina Mihaela C. s-a prostituat, pe când era minoră, inclusiv pentru fratele său. După ce au trecut anii, fata a racolat alte orfane în aceeași manieră în care, pe când era copilă, fusese racolată și ea: a promis victimelor o viață mai bună. 

Pe când era minoră, Cătălina a fost instituționalizată în Centrul de Plasament „Ion Holban“ din Iași. De acolo a fost racolată de proxeneți ajungând, ulterior, ajutor pentru aceștia. Dosarul în care ea a fost victimă a vizat patru persoane. Unul dintre proxeneţi, chiar fratele ei, a murit în timpul procesului.

În schimb, Gheorghe Bodogan a primit nouă ani de închisoare, în timp ce Petru Vieru a primit șapte ani de închisoare, iar Ionuţ Petru Bogdan, cinci ani de detenţie într-un centru pentru minori. Pentru primii doi proxeneţi, Cătălina s-a prostituat încă de când avea 15 ani. În primă fază, adolescenta se prostitua sub protecţia fratelui său, Constantin Avram. Ulterior, sub protecţia lui Bodogan sau Vieru.  (VEZI ȘI: EA E CEA MAI BOGATĂ PROSTITUATĂ DIN ROMÂNIA! CÂȚI BANI A STRÂNS GEORGIANA ÎN ULTIMII 10 ANI)

Găsită vinovată pentru trafic de carne vie, în aceeași zi în care proxeneții ei au fost condamnați

În aceeaşi zi în care proxeneţii săi au fost condamnaţi, Cătălina C. a fost găsită vinovată de trafic de carne vie într-un alt dosar. În 2015, când încă era minoră, l-a ajutat pe Alexandru Gheorghiţă Lungu să racoleze alte două minore de la Centrul „Holban“, ambele ajungând să se prostitueze în cadrul unei reţele din care făceau parte nouă persoane, toate condamnate acum două zile. Liderii au primit şapte ani de închisoare.

(NU RATA, AICI: A VRUT O PARTIDĂ DE AMOR CU O PROSTITUATĂ, ÎNSĂ TOTUL S-A TERMINAT RĂU PENTRU UN BĂRBAT!)

Citește și...