Povestea lui Laurentiu, cameramanul din Buzau strivit pe sosea! Parintii si iubita il duc la cimitir, desi se pregateau de nunta!

Publicat: 03/03/2014 | 16:46
Povestea lui Laurentiu, cameramanul din Buzau strivit pe sosea! Parintii si iubita il duc la cimitir, desi se pregateau de nunta!

Laurentiu Paun a murit pe loc dupa ce a fost lovit de o limuzina condusa de un sofer italian, la doar cateva minute dupa ce terminase de filmat un accident mortal.

O zi de munca, care parea ca oricare alta, s-a terminat tragic pentru un cameraman din Buzau. Laurentiu Paun, care lucra pentru postul Buzau TV, a plecat la o filmare, impreuna cu reporterul de serviciu.

Laurentiu Paun a murit in timp ce filma un accident rutier

Laurentiu Paun a fost nevoit sa filmeze un accident rutier mortal, iar dupa ce a luat imaginile, o informatie de ultima ora l-a pus din nou pe drumuri, la marginea orasului, pe DN 85. Aici, un alt accident rutier, insa fara victime, nu parea o misiune foarte grea pentru Laurentiu, care a vrut sa surprinda cele mai bune imagini si s-a avantat in afara carosabilului.

Accidentul s-a produs pe DN 85

Urma sa se casatoreasca

Clipa fatidica a facut ca in acel moment un Mercedes condus de un cetatean italian sa vina cu viteza, desi afara era o ploaie torentiala, si a derapat chiar la curba in care filma tanarul cameraman. Laurentiu a fost lovit mortal de afaceristul italian, iar colegul lui a ramas socat de ce a vazut. Soferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru neadaptarea vitezei la conditiile vremii si va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Laurentiu urma sa se casatoreasca anul acesta

Familia si prietenii lui Laurentiu Paun sunt socati de vestea mortii lui, cu atat mai mult cu cat tanarul avea planuri mari pentru anul acesta. Se pregatea sa se casatoreasca.

(M.A.)
 

Citește și...