Povestea uluitoare a soferului care si-a condus limuzina de pe bancheta din spate folosindu-se de o sticla de suc!

Publicat: 07/01/2015 | 00:08
Povestea uluitoare a soferului care si-a condus limuzina de pe bancheta din spate folosindu-se de o sticla de suc!

Protagonistul unui episod care a socat comunitatea de internauti cand s-a filmat cum isi conducea masina este de fapt un teribilist care isi testeaza limitele in orice ipostaze!

Imagini absolut scandaloase au socat ieri zeci de mii de oameni care au privit o inregistrare pe internet cu un tanar care isi conduce limuzina… de pe bancheta din spate! Este vorba despre un constantean care a vrut sa-si impresioneze iubita cu o plimbare pe care s-o tina mintea toata viata.

Barbatul a condus masina ajutat de o sticla
Barbatul a condus masina ajutat de o sticla

Mai exact, barbatul a vrut sa testeze sistemul de pilot automat al masinii sale si a luat o decizie care il putea costa viata lui dar si a prietenei lui, care tipa ca din gura de sarpe cand a vazut in ce pericol se afla. Barbatul a legat le volan o sticla de plastic pentru a pacali senzorii s-a mutat pe bancheta din spate a masinii.

Teribilistul se rasfata doar cu sampanie fina

I.P. are mai multe afaceri in domeniul turistic, si a reusit sa faca bani astfel incat sa-si permita aproape orice extravaganta, mai ales in materie de masini.

Teribilistul se rasfata doar cu sampanie fina

Teribilist cu state vechi

Si-a cumparat un Mercedes Benz S Class pe care si l-a laudat pe tot internetul, iar apoi s-a gandit sa faca acest experiment care l-a facut sa vada moartea cu ochii! Doar o minune a facut ca teribilistul sofer constantean sa nu scape masina de sub control, iar asta s-a auzit din dialogul pe care l-a avut cu iubita lui in timp ce masina merge condusa de.. o sticla!

– “”Hai, nebuno, lasa-ma sa merg in spate!”
– „Nu vreau, nu vreau! Stai aici!”
– „Stai putin”.
– „Bai”.
– „Hai, ma, lasa-ma! Ai incredere ca optiunea merge…”
– „Nu mai lasa, ma. Esti nebun la cap?! Bai, esti nebun?! Bai, esti nebun.”
– „Nu murim, mergem! Asculta la mine ca mergem.”
– „Bai, sari in fata, esti nebun, sari in fata te rog, te rog eu!”

Constanteanul se imbraca neconventional

Constanteanul este cunoscut printre prietenii lui ca fiind un exhibitionist care iese in evidenta in orice loc isi face aparitia. Iar asta se vede si din pozele pe care le-a publicat pe internet. Nu doar modul in care si-a mobilat casa, intr-un stil pompos, ci si in felul in care petrece.

Barbatul si-a mobilat casa intr-un stil pompos

Teribilistul ajuns vedeta pe internet se rasfata in cluburi doar cu sampanie fina, acompaniat mereu de cate un grup de domnisoare.

Teribilistul se rasfata doar cu sampanie fina

  (M.A.)