Acasă » Știri Mondene » Povestea ULUITOARE a unei femei care a vrut carieră trecând dintr-un pat în altul: ”M-am culcat cu profesorul de română…” A atentat apoi la bărbatul cumnatei, iar familia s-a răzbunat crunt

Povestea ULUITOARE a unei femei care a vrut carieră trecând dintr-un pat în altul: ”M-am culcat cu profesorul de română…” A atentat apoi la bărbatul cumnatei, iar familia s-a răzbunat crunt

De: Cancan 14/01/2018 | 17:51
Povestea ULUITOARE a unei femei care a vrut carieră trecând dintr-un pat în altul: ”M-am culcat cu profesorul de română...” A atentat apoi la bărbatul cumnatei, iar familia s-a răzbunat crunt

”Cu patru ani în urmă, eram căsătorită cu un coleg din liceul unde predam, profesor de matematică. Eu predam franceza, dar nu eram titulară pe post. Soţul meu – da. Eram invidioasă şi încercam să-mi ascund frustrarea, căci nu se cuvenea ca o doamnă să concureze cu propriul bărbat”, este începutul unei poveşti dintr-un film.

„M-am căsătorit cu Dan din interes. Eu eram de la ţară. Am făcut facultatea în oraş şi am rămas aici. Nu aveam unde să stau, iar din salariul de profesoară nu mă puteam descurca. Dan, în schimb, avea o căsuţă la curte, o maşină şi câştiga destul de bine din meditaţiile de la matematică. Cum m-am instalat în casa lui şi i-am cunoscut familia, mi-a intrat la suflet ştefan, fratele lui. Era un bărbat cu 4 ani mai mic ca mine, frumos, inteligent, elegant. Am început să-l iubesc în taină şi o uram pe Cristina, soţia lui. Era frumoasă, nimic de zis. Era şi deşteaptă. Reuşise să-şi creeze o afacere pornind de la nimic. Avea un site şi organiza diverse evenimente. O invidiam.

Cristina avea şi un suflet bun. Ajuta oamenii aflaţi în dificultate. Mie nu mi-a plăcut niciodată să ajut, doar să fiu aju-tată. Părinţii mei erau săraci lipiţi, abia îşi duceau existenţa într-un sătuc din Moldova. Ca să ajung la facultate, m-am culcat ani de zile cu profesorul de română din şcoala generală. Era bătrân, chel şi cu o burtă imensă. El m-a susţinut şi m-a sponsorizat.

Familia soţului meu îmi era antipatică, cu excepţia lui Ştefan. îmi tot imaginam ce viaţă frumoasă aş fi avut lângă fratele lui, ce bine aş fi arătat la braţul său, în locul Cristinei. Mi-am făcut un plan ca să o elimin pe cumnata mea din viaţa lui şi apoi să mă apropii uşor de el, ca să-l consolez.

Pentru început i-am trimis un e-mail Cristinei, în care i-am scris multe vorbe frumoase: „Draga mea Cristina, îţi scriu deoarece îmi este mai uşor să mă exprim în felul acesta. încă de când te-am cunoscut mi-am dat seama că noi două ne vom înţelege de minune. Efectiv, vibrăm pe aceeaşi frecvenţă. Mi-aş dori să ne înţelegem ca două surori, să fim apropiate şi să ne putem destăinui. Recunosc, îmi doresc o soră deoarece nu am avut una. Mi-aş dori ca tu să umpli acel loc din sufletul meu. Cu drag, sora ta, Victoria”.

Cu acest început am câştigat încrederea Cristinei. Cu firea ei miloasă şi-a dorit imediat să mă consoleze. Pe măsură ce ne apropiam, a început să se confeseze. îmi spunea cât de greu îi era cu cei doi copii mici pe care îi creştea. Mi-a scris email-uri în care se văita că soţul ei era plecat toată ziua şi că seara ea era epuizată. Pusese pe picioare mica afacere ca să reuşească să iasă din situaţia stresantă în care se afla. Mi s-a plâns că nu avea ajutorul lui Ştefan şi că el era absent din viaţa copiilor. Atât mi-a trebuit ca să încep să-mi pun planul în aplicare.

Cum toate discuţiile noastre se desfăşurau pe e-mail, aveam dovezi şi le puteam folosi cum doream eu. Aşa că am selectat ce mi-a convenit din textele ei, le-am printat şi m-am prezentat într-o seară în casa socrilor. Am luat-o pe mama-soacră la bucătărie, pisicindu-mă:

— Mamă-soacră, ştiu cât de tare îţi iubeşti dumneata nurorile… Adică şi pe mine, şi pe Cristina. Nu vreau să te supăr, dar nu aş mai avea linişte dacă ţi-aş ascunde asta…

— Ce s-a întâmplat, mamă? m-a întrebat ea, speriată.

— Of, îmi pare rău că trebuie să afli tocmai de la mine… Cristina este tare ne-recunoscătoare. De fiecare dată când vorbesc cu ea, e nemulţumită şi se vaită. Consideră că nu o ajutaţi suficient, că Ştefan lipseşte din viaţa copiilor. De parcă el, săracul, nu ar munci pentru ei! Ea stă acasă şi ar vrea ca toată familia să se învârtă în jurul ei. Uite ce mi-a scris, mamă…

Am scos din geantă foile împăturite cu grijă şi i-am citit. Soacra şi-a pus ochelarii şi a mai citit o dată. Eram mulţumită. Am luat-o de mână şi am încurajat-o să discute cu Ştefan despre soţia lui.

Peste câteva zile, Cristina m-a sunat plângând. Mi-a povestit că se certase cu soţul ei, că mama-soacră i-a reproşat faptul că era nerecunoscătoare, că îl obosea pe Ştefan cu pretenţiile ei exagerate.

— Victoria, mi-a zis ea, eu îl iubesc şi fac totul pentru noi şi copiii noştri. El, care vine numai la 10 noaptea acasă, îmi spune mie că sunt nerecunoscătoare! Dar şi eu aduc bani în casă, nu numai el!

Am încercat să o mângâi pe „sora mea” şi mi-am dus mai departe planul. în ziua următoare, i-am trimis un mesaj lui Ştefan, în care l-am rugat să treacă pe la noi. A venit seara. Dan era plecat la o meditaţie. L-am aşteptat pe cumnat cu o masă bogată şi cu un pahar de vin roşu.

— Ia loc, cumnate! Vreau să te răsfăţ. Mie aşa îmi place să-mi aştept soţul. E tare obosit când ajunge acasă!

— Bravo ţie, cumnată! a spus el, muşcând momeala.

— Din moment ce el este bărbatul casei, pot să fac şi eu măcar atât!

Ştefan a înghiţit în sec. M-a întrebat, gânditor:

— Cu Cristina ai mai vorbit, cumnată?

— M-a sunat acum câteva zile. Nu am vrut să o răscolesc. îmi pare rău pentru ea, dar tu nu meriţi asta, Ştefane!

— ţi-a spus ceva?

— Mă sună mereu ca să se plângă de tine… Spune că nu te mai suportă, că nu mai suportă copilaşii! Dar la tine cine se gândeşte că munceşti de dimineaţă până seara ca să le asiguri lor un trai decent?

Ştefan s-a încruntat. A început să-mi spună că şi mama lui era nemulţumită de comportamentul soţiei sale. M-am apropiat de el şi am început să-i masez umerii. I-am turnat vin în pahar. Eram tot mai aproape de a-mi atinge obiectivul.

A doua zi, am primit încă un e-mail de la Cristina: îmi povestea că Ştefan ajunsese acasă beat, îi lovise şi pe ea, şi pe co-pii, îi reproşase lucruri neadevărate. Era hotărâtă să divorţeze. Am sărit în sus de bucurie.

Mai târziu, i-am trimis un sms în care îi scriam că şi eu eram dezamăgită de ea, ca şi restul familiei, şi consideram că era mai bine să rupem orice legătură, din moment ce ea nu avea să mai fie cumnata mea. M-a sunat, mi-a trimis mesaje. Am continuat să o ignor. Ca să fiu sigură că am terminat definitiv cu ea, am plătit un amic să-i spargă site-ul. ştiam că fără el nu se putea descurca. Acesta a venit la mine într-o zi când Dan era plecat şi, într-o oră, a rezolvat „problema”.

Mă pregăteam să sărbătoresc, fiind convinsă că am pus mâna pe Ştefan. Vreo două săptămâni mi-am văzut de treburile mele. Nu am vorbit nici cu soacra, nici cu Ştefan. Speram să se termine cât mai repede divorţul celor doi ca să trec la partea a doua a planului meu. Numai că mi s-a întins o cursă. Cristina mi-a întrecut viclenia şi a avut un alt plan ca să mă descopere.

Mama-soacră ne-a invitat pe mine şi pe Dan la masă, într-o sâmbătă. Bănu-iam că îl voi găsi şi pe ştefan acolo. Când am ajuns, ne-a deschis… Cristina! Am trecut pe lângă ea fără să o salut. Soacra, care pândea de după uşă, m-a apostrofat:

— Ce s-a întâmplat, Victoriţa? De ce nu o saluţi pe Cristina?

— După tot ce a făcut…

— Ce a făcut? a intervenit Ştefan. Soacra m-a luat de braţ şi m-a aruncat

pe un scaun. Toată familia m-a înconjurat. Ştefan şi Cristina mă priveau cu ură. Socrul s-a aşezat în faţa mea ameninţă-tor. Mi-am dat seama că au descoperit adevărul.

— Cum ai putut să-mi faci asta? m-a întrebat Cristina. Te-am urmărit mereu. Ai camere în casă. Am văzut cum l-ai îmbătat pe Ştefan, cum mi-a spart site-ul amicul tău şi cum l-ai plătit cu o partidă de sex!

— Ce ai vrut să obţii, Victoria? a întrebat şi Dan.

Nu avem ce să le spun. Tot ce îmi doream era să fug de acolo.

— Nu mai ai ce căuta în familia noastră! mi-a spus Dan. Eu nu mai pot să trăiesc lângă tine. Vreau să îţi strângi lucrurile şi să pleci din casa mea!

Am părăsit acea casă. Oricum nu îl iubeam pe Dan. M-am mutat o lună cu chirie, până am reuşit să-l ademenesc pe Florin, directorul liceului unde predau. După numai o săptămână de dragoste nebună. m-a luat la el. Am stârnit multe bârfe, aşa că Dan şi-a dat demisia. Acum sunt titulară pe post şi nevastă de director. Nu mă feresc să spun: da, sunt o scorpie!

Sursa: Romaniatv.net

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...