Premierul Moldovei: Salut si sustin candidatura lui Victor Ponta

Publicat: 21/09/2014 | 15:33
Premierul Moldovei: Salut si sustin candidatura lui Victor Ponta

Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, si-a exprimat pe contul sau de Facebook sustinerea pentru Victor Ponta in cursa prezidentiala, dupa ce a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii de pe National Arena.

Leanca i-a multumit inca o data lui Victor Ponta pentru modul in care Romania a sprijinit Republica Moldova in parcursul sau european. In opinia premierului moldovean, victoria lui Ponta in alegerile din noiembrie ar consolida sansele de reusita a proiectului de integrare europeana a Republicii Moldova.

“Astazi, cu ocazia lansarii in campania prezidentiala i-am urat succes Prim-ministrului Romaniei, Victor Ponta. Ma bucur ca integrarea europeana a Republicii Moldova a devenit si proiectul national al Romaniei. Sunt convins ca prin eforturi comune si o Romanie condusa de Victor Ponta vom asigura succesul acestui proiect”, a scris Iurie Leanca pe pagina sa de Facebook.

Iurie Leanca

Anterior, in cadrul evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, primul-ministru Leanca si-a marturisit public sustinerea pentru liderul PSD, apreciind respectarea tuturor angajamentelor si totodata viziunea politica comuna pe care acesta o impartaseste cu premierul roman.

“Este un partener politic de incredere, si-a respectat toate angajamentele, a demonstrat ca poti face lucruri mari, in timp scurt (…) Salut si sustin candidatura lui Victor Ponta”, a mai spus Leanca.

 

Citește și...