Premierul Ungureanu l-a luat consilier de imagine pe actorul Catalin Catoiu, zis „Teava”

Publicat: 14/03/2012 | 00:00
Premierul Ungureanu l-a luat consilier de imagine pe actorul Catalin Catoiu, zis „Teava”
Catalin Catoiu "Teava", muzician si actor, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Razvan Ungureanu.

Catalin Catoiu a mai lucrat atat la Guvern, in mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cat si ca director de imagine si cameraman la TVR. Decizia de numire in functie nu a fost inca semnata, potrivit Mediafax, dar Catoiu a mers deja pe teren cu premierul Ungureanu, la Forumul IMM-urilor si la prezentarea raportului de activitate a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

„Primul-ministru are o imagine foarte buna, iar eu, daca voi prelua aceasta functie, fac tot ce trebuie ca sa o conserv”, a declarat Catalin Catoiu pentru Mediafax. Poreclit de prieteni inca din copilarie „Teava”, Catalin Catoiu, in varsta de 50 ani, a mai lucrat cu Ungureanu, ca si cameraman, la Ministerul Afacerilor Externe.

In anii ’70, Catoiu a fost membru al formatiei de muzica Progresiv ABC, iar din 2003 a cantat in formatia VH 2. In 2008, a fost distribuit intr-un rol secundar din filmul „Supravietuitorul” regizat de Sergiu Nicolaescu. El apare si in pelicula „Ultimul corupt din Romania”.

Citește și...