Premoniţii devastatoare! Maria Ghiorghiu, avertisment de ultimă oră: „Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

Publicat: 09/01/2018 | 09:47
Premoniţii devastatoare! Maria Ghiorghiu, avertisment de ultimă oră: „Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

După mai multe previziuni, care, din păcate, s-au adeverit, Maria Ghiorghiu a mărturisit cele mai noi premoniţii pe care le-a avut. Acestea le-au dat fiori celor care au aflat deja despre el. Potrivit clarvăzătoarei, în curând se va întâmpla o nouă nenorocire, dar nu a spus în ce ţară se va petrece aceasta.

Citeşte şi: Premoniţie teribilă a Mariei Ghiorghiu! Va fi atât de rău încât va fi proclamat doliul naţional!

„O lumină albă şi strălucitoare mă trezeşte şi astfel, văd dragilor sub mijloc de Cer, chiar pe Bolta Cerului de noapte senin, văd cum o Forţă nevăzută ne scrie cu litere din Lumina albă orbitor de strălucitoare, aşa: «Apără-ne Doamne!». (…). Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul ,să fie rostită Rugaciunea noastră. Ceva este pe cale să aibă loc si nu ceva bun. Ce va fi, eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ştiu fraţilor că, dacă vom încerca să fim mai buni, mai întăriţi în Credinţă, dacă ne vom iubi aproapele ca pe noi înşine, Dumnezeu si Măicuţa Domnului nu îşi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.
Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinţa.
CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei, sunt cele trei Virtuţi Dumnezeieşti pe care trebuie să le ţinem strâns legate în inima şi-n sufletul nostru. Să dăruim Dragostea inimii noastre Semenilor noştri; să-i ajutăm pe cei în necaz şi-n suferinţă, Amin”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a susţinut că a avut previziuni despre evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, dar şi despre incendiile din Colectiv şi Bamboo. De asemenea, ea are premoniţii şi despre atentatele teroriste din Occident şi cutremurele care se înregistrează pe întreg mapamondul..
 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020