Previziuni soc pentru Zana! Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata!

Publicat: 05/08/2013 | 00:28
Previziuni soc pentru Zana! Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata!

Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de “furtuni”. Iar viitorul ii ofera suprize colosale Zanei!
 

Andreea Marin traieste poate una din cele mai interesante perioade din viata ei, desi a divortat la inceputul acestui an punand capat unei casnicii cu Stefan Banica Junior.

Consultantul Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, a intocmit diagrama fostei vedete Tv si a aflat cum va fi viitorul fostei sotii a lui Banica si care sunt sansele ca Andreea sa aiba o relatie de lunga durata cu medicul Tunckai.

andreea marin

“Andreea Marin este nascuta intr-o zi guvernata de Foc yin si Cocos, astfel ca este o persoana sensibila, introvertita, care are multa rabdare si este perseverenta. De obicei nu vorbeste despre nemultumirile ei, motiv pentru care se acumuleaza tensiunea, iar cand „explodeaza” partenerul nu intelege care este cauza unei suparari atat de mari”.

Iar viitorul suna din ce in ce mai tumultos pentru Zana, spune specialistul feng shui.

Andreea Marin

“Fosta vedeta TV este intr-o perioada de noroc care va dura cel putin pana la 60 ani. Din punct de vedere financiar si, in general, in plan profesional lucrurile merg foarte bine, ea avand succes cu toate proiectele prezente si viitoare. In ceea ce priveste viata sentimentala, se poate spune ca Andreea are noroc si la acest capitol. Cel mai probabil va avea o relatie cu medicul turc in varsta de 27 ani pana la 45 ani cand este posibil sa intalneasca un alt barbat. Daca isi va dori, tot pana la 45 ani, astrele favorizeaza aparitia unui copil in viata ei”.

Pentru consultanta Feng Shui si Coloanele Destinului, scrieti pe adresa genarusu@gmail.co

banner

Citește și...