Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Previziuni sumbre pentru Catalin Crisan! Ce nor negru pluteste deasupra sa si ce ghinioane teribile il asteapta!

Previziuni sumbre pentru Catalin Crisan! Ce nor negru pluteste deasupra sa si ce ghinioane teribile il asteapta!

De: Cancan 24/01/2015 | 19:30
Previziuni sumbre pentru Catalin Crisan! Ce nor negru pluteste deasupra sa si ce ghinioane teribile il asteapta!

Catalin Crisan nu trece tocmai printr-o prioada favorabila, destin ce pare a fi scris in stele. Dupa un divort si un scandal aprig cu prima sotie, cantaretul va mai fi de multe ori pus la incercare in urmatorii ani, care se anunta a fi unii dificili.

Nimeni nu se astepta ca un nou divort sa-I bata la usa lui Catalin Crisan, dar iata ca inevitabilul s-a intamplat chiar vara trecuta. Se pare, insa, ca artistul nu sties a gestioneze foarte bine situatiile de criza, fapt care se poate citi in destinul lui, dupa cum declara gena Rusu, astrolog si specialist in arta feng-shui: “Catalin Crisan este nascut pe 6 februarie 1968, adica intr-o zi de Foc Yang si Cal si in an de Pamant Yang si Maimuta. Este un barbat charismatic, cu un temperament puternic, care se enerveaza repede, dar caruia ii trece repede. Ii place sa iasa in evidenta, mai ales in randul prietenilor. Este impresionat de problemele celorlalti si incearca sa ii ajute in masura in care poate. Combinarea elementelor din ziua in care s-a nascut completeaza personalitatea artistului cu insusiri de lider, care isi doreste sa fie mereu la conducere, fie ca vorbim despre familie, fie despre profesie. Problema este ca in perioadele de ciocnire, persoanele care au aceasta stea in destin, care se numeste limita yang, pot avea mari probleme, chiar si de sanatate, blocaje, pierderi”.

Gena Rusu, astrolog si specialist in feng-shui
Gena Rusu, astrolog si specialist in feng-shui

 

 

Il mai asteapta trei ani grei

 

Urmatorii trei ani nu se anunta deloc unii favorabili pentru Catalin Crisan, solistul fiind supus unor grele incercari. Din pacate, aceasta perioada a inceput deja de mai multa vreme si am putea spune chiar ca “zodiac neagra” este pe sfarsite:

Cantaretul, pe vremea cand forma o familie fericita cu Lucia Bubulac
Cantaretul, pe vremea cand forma o familie fericita cu Lucia Bubulac

“Cantaretul se afla intr-o perioada de autopenalizare pana la 49 de ani (n.r. acum are 46). Aceasta decada a inceput in jurul varstei de 39 de ani. Primii cinci ani au fost guvernati de inteligenta, de creativitate, de abilitatea de a se descurca in orice situatie, insa in 2010 a avut an de ciocnire intre Maimuta din anul nasterii si Tigrul din 2010 (n.r. anul in care s-a casatorit cu fosta lui sotie). Acel an nu putea trece neobservat, pentru ca ciocnirea s-a produs intr-un an guvernat de Bani si de Resurse. Din acest motiv este posibil sa fi avut ceva pierderi materiale, dar a avut si posibilitatea de a cunoaste o femeie. De la 44 de ani a intraz intr-o decada guvernata de Cal, iar acest animal penalizeaza Calul din ziua in care s-a nascut, din doua motive.

Catalin Crisan si Alina Cupsa au divortat dupa trei ani de casnicie
Catalin Crisan si Alina Cupsa au divortat dupa trei ani de casnicie

Mai intai, oricare din animalele zodiacului chinezesc se afla in conflict cu animalul asemenea lui (calul intra in conflict cu alt cal, iepurele-cu alt iepure etc), dar si cu cate un alt animal cu cae se afla intotdeauna in conflict (calul este in conflict de obicei cu sobolanul, capra-cu boul, Maimuta-cu Tigrul etc). Al doilea motiv pentru care este penalizat Catalin Crisan pana la 49 de ani este ca atunci cand Calul inzalneste un alt Cal, nu foar ca intra in conflict, dar se formeaza si o situatie speciala de autopenalizare, din cauza careia este posibil ca anumite secrete sau probleme ascunse sa iasa la suprafata si sa il „atace”. 2014 a fost guvernat tot de Cal, asadar a avut un an dificile, plin de schimbari si tensiune inzerioara,mai ales in plan afectiv. Nu intamplator a divortat in luna iunie-luna guvernata tot de Cal”, a mai spus Gena Rusu.

 

E posibil sa se casatoreasca din nou anul acesta sau anul viitor

 

Un barbat curtat, Catalin Crisan se bucura de mare succes in randul femeilor, iar singuratatea pare sa nu fie facuta pentru el. Astfel, exista sanse destul de mari ca solistul sa intalneasca o noua dragoste si chiar sa ajunga la altar, pentru a treia oara:

catalin crisan

“Vestea buna este ca 2015 este guvernat de Capra, animal care va aduce armonie in viata lui Catalin Crisan. Din acest motiv este posibil sa intalneasca o femeie asa cum isi doreste si sa aiba o noua relatie care ar putea sa fie de lunga durata. Si 2016 si 2017 aduce sanse pentru Catalin de a avea o noua relatie. Este posibil sa aiba mai multe relatii in urmatorii ani sau sa se cacatoreasca in urmatorii doi ani, din nou. Ar fi bine sa se gandeasca bine inainte de a se recasatori, pentru ca, pana la 49 de ani, este posibil sa nu ia cele mai bune decizii in plan personal”, a mai spus Gena Rusu.

catalin Crisan se va mai casatori inca o data
catalin Crisan se va mai casatori inca o data

 

CITESTE SI:

Catalin Crisan si-a recastigat fiica de 14 ani dupa ce copila a refuzat ani la rand sa auda de el!

Catalin Crisan si-a facut praf fosta sotie! “O sa va arat cu dovezi despre ce vorbesc…”

 

Ar trebui sa poarte un talisman norocos

Problemele nu se termina pentru catalin Crisan nici macar la implinirea varstei de 49 de ani. Se pare ca 2020 este un alt an care-l va pune serios la incercare, insa destinul sau s-ar putea schimba in bine in cazul in care acesta ar purta un talisman: “De asemenea, ar fi bine daca ar purta un talisman cu zodia Capra pana la 49 de ani. Si remediile feng shui ar putea contribui la schimbarea in bine a destinului sau. Oricum, perioada cea mai critica din viata lui este tocmai cea pe care o traverseaza. Dupa 49 de ani intra in perioada de noroc, ce va dura pana la batranete. Important este sa depaseasca varsta de 49 de ani cu bine.

Catalin Crisan va fi supus la incrcari in urmatorii ani
Catalin Crisan va fi supus la incrcari in urmatorii ani

Un alt an critic va fi 2020, an guvernat de Sobolan, animal care se afla in relatie de ciocnire cu Calul din ziua nasterii lui Catalin Crisan. Probleme pot aparea in relatie, dar si in ceea ce priveste sanatatea. Pentru a evita eventualele probleme, sau pentru a gasi la timp solutii pentru problemele care se vor ivi atunci, ar trebui sa poarte un talidma cu zodia Bou. Repet, dupa ce va implini varsta de 49 de ani, artistul va intra intr-o alta perioada de noroc care va dura pana la 70-80 de ani. Ii recomand lui Catalin Crisan sa faca evaluarea feng shui a casei sale pentru a-si chimba in bine destinul”, a incheiat specialistul.

 

Dana Enache

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...