Prietene la catarama, dar s-au certat ca la usa cortului! Uite cat de bine se intelegeau Moni si Iulia Albu in 2007

Publicat: 08/12/2013 | 12:20
Prietene la catarama, dar s-au certat ca la usa cortului! Uite cat de bine se intelegeau Moni si Iulia Albu in 2007

Monica Gabor si Iulia Albu. Aparent, nu au nimic in comun dar, supriza, in urma cu sase ani, cele doua erau prietene la catarama. Nedespartite, chiar, ieseau mereu la evenimente si radeau in hohote si nimic nu prevestea furtuna de mai tarziu.

Se spune ca dragostea dureaza trei ani, insa, intre Monica Gabor, fosta Columbeanu, si Iulia Albu, a durat doar un an. Cele doua s-au imprietenit gratie lui Mihai Albu, Moni fiindu-i clienta, iar in anul de gratie 2007, cele doua au devenit prietene apropiate, mai ceva ca doua surori.

Moni si Iulia ieseau mereu la evenimente impreuna si dadeau semne ca se simt foarte bine
Moni si Iulia ieseau mereu la evenimente impreuna si dadeau semne ca se simt foarte bine

Tot timpul la evenimente impreuna, fetele nici ca bagau in seama pe altcineva, mai mult decat un simplu salut, bucurandu-se la maximum, una de compania celeilalte. Si erau pe aceeasi lungime de unda, radeau, glumeau, isi dadeau coate, atunci cand se aflau la prezentari de moda, prietenia lor parand indestructibila. Desi le despartea o diferenta de varsta de sase ani, care ar fi putut conta la vremea respectiva, avand in vedere ca Moni avea doar 20, iar Iulia 26, cele doua parca se intelegeau din priviri. Iar Iulia parea extrem de copilaroasa, razand tot timpul la glumele sau remarcele prietenei sale, imaginile din reality-show-ul pe care Moni il avea pe vremea aceea fiind mai mult decat elocvente, in acest sens.

Desi le despartea o diferenta de varsta de sase ani, fetele se intelegeau perfect, in 2007
Desi le despartea o diferenta de varsta de sase ani, fetele se intelegeau perfect, in 2007

Numai ca fericirea, in cazul lor, nu a durat decat un an, iar in 2008 a plouat cu reprosuri, jigniri si cuvinte usturatoare, din partea amandorura. Prietenia s-a sfarsit la fel de repede cum a si inceput, insa a fost marcata de un adevarat uragan de declaratii care raman si acum spectaculoase, desi au trecut ani buni, de atunci. Se pare ca totul a inceput sa se destrame in momentul in care Moni a afirmat ca ii promova incaltarile lui Mihai Albu pe gratis, iar Iulia evident ca a sarit in apararea sotului, ca o partenera iubitoare si respectuoasa. Deranjata de atitudinea Monicai, Iulia a declarat, in gluma, ca Monica seamana cu catelusa ei, fiind fitoasa si uitand de unde a plecat, preferand sushi si mancaruri fine si uitand ce manca atunci cand era mica. Ulterior, a subliniat faptul ca ea are alte valori decat cele de a conduce un Bentley si de a face shopping la Paris. Monica a reactionat, la randul ei, atacandu-l pe Mihai Albu ca „e prost insotit”.

Cand veneau la evenimente, fetele erau numai un zambet
Cand veneau la evenimente, fetele erau numai un zambet

Deranjata de acuzatii, Iulia a replicat: „E mai bine sa fii prost insotit, decat insotit de o proasta! Doamne eu nu sunt ca Monica, eu citeam DEX-ul in clasa a patra sau a cincea!”, a rabufnit Iulia, ulterior.

Si nu s-au oprit aici. De fiecare data cand a fost intrebata despre Iulia, Moni nu a ezitat sa ii arunce reprosuri: “Am descoperit pe parcurs ca Iulia nu are o influenţa tocmai pozitiva asupra mea. Eu am ajutat-o mai mult decât pe vreuna dintre surorile mele, iar acum am parte numai de “palme” din partea ei. Am promovat brand-ul soţului ei fara nici o pretenţie, i-am oferit ajutorul meu altruist şi asigur pe toata lumea ca nu am primit nici o pereche de pantofi fara bani de la aceştia”, a declarat Monica, tot in anul 2008.

Moni si Iulia ieseau impreuna de doua-trei ori pe saptamana
Moni si Iulia ieseau impreuna de doua-trei ori pe saptamana

Si a continuat si in 2009, tot cu o serie de replici acide: “Daca nu o bagam eu in seama pe Iulia Albu, ea nu ar fi aparut niciodata in ziare. Aveti si alte subiecte despre ea care sa nu fie legate de mine?! Banuiam eu ca nu”, a spus Monica, intr-o emisiune televizata.

Dana Enache
 

Citește și...