Prima apariţie publică de când şi-a făcut implant de păr! Uite cum arată Trăistariu cu noul look: “Adio, chelie”

Publicat: 29/03/2013 | 18:18

La şase zile de când şi-a făcut implant de păr, la o clinică din Turcia, Mihai Albu a ieşit din casă.

mihai trăistariu

Cântăreţul a venit astăzi la Happy Hour, pentru a arăta tuturor rezultatele operaţiei făcute in Turcia. Initial, el a venit in platou cu o pălărie pe cap şi fericit nevoie mare că a scăpat de acest mare complex al său.

La clinica unde doctorii i-au adus zâmbetul pe buze, Trăistariu a făcut zeci de injectii in scalp. Sacrificiul a meritat, pentru că noile fire de păr îi vor ţine până la bătrâneţe.

mihai trăistariu

“Mă bucur că am făcut pasul ăsta. Nu e nicio ruşie. Pote vrei să ai mult păr, să îl dai peste cap. Eu incercam mereu să imi acopăr cicatricile, când bătea vântul stăteam cu mâna pe cap. Sunt extrem de fericit. Mi-au făcut 6.100 de găuri. Nu mai sunt chelios, părul ăsta îmi tine până la 100 de ani”, s-a destăinuit el lui Măruţă, din sala de operatii.

mihai trăistariu

După ce implantul de păr a fost finalizat, Mihai Trăistariu a avut o ultimă nelămurire. “Vreau să îl intreb pe domnul doctor dacă pot să mă mai vopsesc, să imi fac suviţe”, a spus el. Din fericire, răspunsul a fost pozitiv, cu o singură conditie: să aştepte măcar o jumătate de an după implantul de păr.

mihai trăistariu

Revenit in România, Trăistariu a mărturisit că, la operatia de implant pe care şi-a făcut-o acum opt ani, in ţară, a suferit foarte mult, din cauza medicilor care nu aveu experienţă.

“Cu mine, medicii români au dat-o in bară la tot. Acum trei ani, când am avut o problemă la gât, 13 medici mi-au dat diagnostic diferit. Prefer să mă tratez de pe internet, decât să merg la doctor”, a mai spus el.

“Mă dădeam cu pudră pentru chelie mereu. Şi la Happy Hour o foloseam mereu, mă duceam la baie si acopeream zonele chelioase. Oamenii erau contrariati, pentru că o dată aveam zone fără păr in cap, o dată nu”.

mihai trăistariu

mihai trăistariu

 

Clara Văcaru

Citește și...