Acasă » Exclusiv » Prima reacție a Dianei Gureșoaie, după scandalul din restaurant: ”Alex Bodi mi-a băgat mâna-n gât! E ridicol să crezi că am sărit să-l tai!””

Prima reacție a Dianei Gureșoaie, după scandalul din restaurant: ”Alex Bodi mi-a băgat mâna-n gât! E ridicol să crezi că am sărit să-l tai!””

De: Cristian Blanuta 12/08/2021 | 21:22

Diana Gureșoaie, actorul principal al scandalului uriaș iscat miercuri seara, într-un restaurant din Herăstrău, are vesiunea ei. Ea spune că tot circul a plecat de la Oana Marica și îl acuză pe Alex Bodi că i-a pus mâna-n gât. CANCAN.RO are declarațiile, în exclusivitate.

Diana Gureșoaie ar fi făcut un mega scandal în restaurant, care s-a lăsat cu pahare sparte și cu interdicție din partea patronului pentru vedeta care, altfel, ar fi fost dată afară pe loc (Vezi AICI detaliile). Nicidecum adevărat, spune chiar Diana, care vine cu dezvăluiri de ultimă oră. ”Să ne înțelegem, nu a vrut nimeni să-l taie pe domnul Alex Bodi, dacă-l pot numi domn pe acest personaj. S-a iscat, la un moment dat, un scandal, pe care nicidecum nu eu l-am inițiat ci, dimpotrivă, am încercat să-l aplanez”, și-a început povestea Gureșoaie.

Diana Gureșoaie are versiunea ei privind scandalul din restaurant

Oana Marica ar fi bătut-o pe Sara: ”Și eu am fost amenințată!”

Oana Marica ar fi fost, de fapt, capul răutăților, conform declarațiilor Dianei. ”Oana Marica a bătut-o la baie, pentru a doua oară, pe Sara, actuala iubită a lui Costin „Termopane”. Sara a venit la mine, spunându-mi lucrul acesta și plângând, moment în care mi s-a făcut milă de ea. Văzând că vorbesc cu ea, Oana Marica a venit la mine, însoțită de o domnișoară, să mă amenințe cu bătaia, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară.

CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, REPLICĂ ACIDĂ LA ADRESA BIANCĂI DRĂGUȘANU?! MESAJUL POSTAT DE AFACERIST A SURPRINS PE TOATĂ LUMEA. „NU AMESTECAȚI POZIȚIILE”

Acum doi ani, de ziua mea, mi-a jignit altă prietenă, Calina, tot din cauza acestui Costin și a iscat un scandal teribil. Această femeie cu pretenții de doamnă cred că are ceva personal cu toată lumea. Probabil, din frustrare și pentru că m-a văzut însoțită de Bianca și Sara, două dușmance aprige ale ei, a considerat de cuviință să vină să sară la mine la bătaie. Iar pe Sara de ce a bătut-o? Vă spun eu, pentru că domnul Costin îi plătește în continuare rata la mașina pe care o conduce și, uneori, îi mai dă bani să-și plătească și angajații de la salon. Este ultima dată când vorbesc de această domnișoară, stiu ce am de făcut pe viitor, am martori că mă denigrează peste tot pe unde poate și o să iau măsuri. Știi cum e, hoțul strigă hoții. Să se uite mai atent în oglindă și să vadă cine e, înainte să jignească și să facă acuzații. S-a plimbat prin patul tuturor victimelor sigure pe care le-a găsit pentru bani. După ce le-a terminat banii, a căutat urmatoarea victimă sigură. Cu asta se ocupa această domnișoară”,  a dezvăluit Diana Gureșoaie.

Gureșoaie spune că Oana Marica a fost principalul vinovat

Alex Bodi, luat la țintă de Gureșoaie: ”Mi-a măgat mâna-n gât!”

Alex Bodi nu avea să scape. ”Domnul Alex, în loc să aplaneze, cum ar face un domn, dar știm cu toții că lui îi place să agreseze femeile, vezi cazul Biancăi Drăgușanu, mi-a băgat mâna în gât ca să-și apere presupusa iubită și, probabil, nervos fiind că a văzut-o pe Bianca interacționând cu mine toată seara. Să fim serioși, are 120 de kilograme de mușchi, să crezi că aș fi sărit eu să-l tai pe Alex Bodi e de-a dreptul ridicol. Însă dânsul mi-a băgat mâna în gât și am de gând să-l reclam la poliție.

Să vii să zici că am vrut eu să te tai mi se pare pur și simplu ireal. Și mi se pare că se pune și el într-o lumină proastă. Asta o să rezolv eu la Poliție. Eu nu am nicio legătură romantică cu el ca să stau să îi ascund agresiunile. La problemele pe care le are, în locul lui aș păstra un low profile, dar știm cu toții că lui i-a plăcut întotdeauna circul mediatic. În fine, nu are rost să o mai lungim, principala vinovată din punctul meu de vedere este și va fi Oana Marica”, a continuat Gureșoaie.

NU RATA: DIANA GUREȘOAIE A FĂCUT SPECTACOL LA SALĂ ÎNTR-UN COSTUM SUPER-MULAT!

Alex Bodi, acuzat de Gureșoaie că i-a pus mâna-n gât

Tot la Oana Marica avea să revină. ”Nu știu ce este în capul acestei fetițe, dar o să am grijă să înceteze oricât de mult m-ar amenința ea că are spate. Spate am și eu, că de aia merg la sală zilnic. Mi-e mie rușine de rușinea lor, domnișoara să renunțe la stupefiante, pentru că, aparent, nu sunt pentru ea. Au distrus-o atât fizic, cât și psihic. O s-o acționez în instanță pentru denigrare, calomnie și multe altele. Am martori, am oameni care pot confirma în orice secundă ce spun eu, așa că în locul lor mi-aș vedea de treaba mea. Și, până la urmă, am sărit să-l tai, l-am înjurat, a fost o ambuscadă sau ce s-a întâmplat? Că văd că Oana Marica spune una, iar Alex Bodi spune alta. Măcar să se înțeleagă în declarații. Eu am ieșit cu prietenii mei și mi-am văzut de treaba mea, acum dacă cineva mă atacă fără motiv, o să ripostez de fiecare dată”, a încheiat Diana Gureșoaie.

Diana Gureșoaie a trimis pe adresa redacției CANCAN.RO și o discuție între Oana Marica și o persoană, în care diva care venise în restaurant la brațul lui Alex Bodi ar explica detaliile scandalului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea