Prima reactie a iubitei lui Dorian Popa, dupa ce actorul i-a reprosat ca nu-l mai iubeste: „Nu puteam sa fiu vesela…”

Publicat: 08/03/2015 | 10:36
Prima reactie a iubitei lui Dorian Popa, dupa ce actorul i-a reprosat ca nu-l mai iubeste: „Nu puteam sa fiu vesela…”

Aflat in jungla africana, Dorian Popa a primit un mesaj din partea iubitei lui, Claudia, care insa, l-a cam pus pe ganduri. Actorul a crezut ca bruneta nu a fost sincera cand a spus ca ii este dor de el.

Dorian, Gina, Moro si Ruby au primit in tabara o tableta pe care se aflau clipuri video de la cei dragi. Insa, in momentul in care Dorian a vazut ce ii spune Claudia, a luat foc.

„Iubitul meu, sunt foarte mandra pentru tot ce ai facut in jungla, toata lumea ma intreaba de tine, este nebunie, dar trebuie sa recunosc ca imi este foarte dor de tine. Te iubesc mult de tot!”,a fost mesajul Claudiei.

Dorian Popa

Cu toate astea, Dorian nu ar trebui sa isi faca probleme, pentru ca iubita lui Claudia, il sustine, si il asteapta cu drag acasa. Mai mult, ea spera ca actorul sa fie regele junglei. „Am vazut emisiunea, o urmaresc. Am vazut reactia, dar cred ca si el este presat acolo. Eu am avut emotii mari cand am facut filmuletul, pentru ca in fata camerelor sunt stana de piatra, nu prea sunt obisnuita. Mi s-a spus sa fac filmuletul in cazul in care iesea aseara, deci nu puteam sa rad sau sa fiu vesela. Mi-am dorit sa ramana pana in finala. Am stat o ora sa fac mesajul, pentru ca aveam mari emotii. Cred ca intr-un final a inteles, pentru ca stie ce simt”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Il asteapta cu multe surprize

Claudia, iubita lui Dorian Popa
Claudia, iubita lui Dorian Popa

Claudia este nerabdatoare sa il tina din nou in brate pe iubitul ei. Este cea mai lunga perioada in care au stat departe unul de celalalt, iar intoarcerea lui Dorian va fi o adevarata sarbatoare.“Da, i-am pregatit foarte multe surprize! Am emotii foarte mari! Mai este putin si vine acasa, insa vreau sa ramana secret ceea ce i-am pregatit pana ne vom reintalni!”, a mai spus Claudia Iosif.

L.L

Citește și...