Prima reacţie a lui TRAIAN BĂSESCU, după ce SEBASTIAN GHIŢĂ a fost reţinut

Publicat: 14/04/2017 | 10:21
Prima reacţie a lui TRAIAN BĂSESCU, după ce SEBASTIAN GHIŢĂ a fost reţinut

În această dimineaţă de vineri, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a făcut mai multe declaraţii, după ce Sebastian Ghiţă a fost reţinut (AICI ai toate detaliile).

Traian Băsescu a precizat că cel mai probabil Sebastian Ghiţă va fi adus în Capitală în aproximativ o lună de zile. „Ne-am fi dorit ca Ghiţă să continue să vorbească. Cred că în 30 de zile Ghiţă va fi la Bucureşti. faptul că fratele lui s-a dus să se întâlnească a fost eroarea fatală pentru că toţi din anturajul lui Ghiţă erau supravegheaţi”, a declarat Traian Băsescu.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, a precizat IGPR.

Citește și...