Prima reacţie a Monicăi Gabor după ce a renunţat la custodia fiicei sale, Irinuca: „Acest lucru nu se va întâmpla niciodată!”

Publicat: 11/03/2013 | 21:13
Prima reacţie a Monicăi Gabor după ce a renunţat la custodia fiicei sale, Irinuca: „Acest lucru nu se va întâmpla niciodată!”

Procesul privind custodia micuţei Irina a luat sfârşit astăzi, după Monica a depus un document la Curtea de Apel Bucureşti prin care anunţă că renunţă la pretenţiile privind custodia copilului ei.

Monica Gabor a scris un mesaj pe o pagina de socializare prin care îşi explică motivele pentru care a renunţat la custodia fiicei sale, Irina.

„Bună, dragii mei! Ar fi ideal ca lumea interesata de acest subiect si care s-a grăbit sa judece eronat decizia luată sa înţeleagă faptul ca nu am renunţat nicidecum la fetiţa mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Am decis împreuna cu tatăl ei sa ii respectam dreptul la intimitate, viaţa privată si sa o protejam de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocati, citatii, anchete sociale si nu in ultimul rând imensa presiune mediatica.

Sunt implicată atat emotional cat si financiar in creşterea si educarea fetiţei noastre. Spre binele ei insa voi evita sa mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relaţia de mama-fiica dintre noi, faptul ca ea e constienta cât de mult o iubesc si, repet, nu voi renunţa la ea niciodată. Felul distordionat in care sunt prezentate lucrurile legate de acest subiect este o chestiune care nu ne mai afectează, fericirea Irinei contează cel mai mult pentru noi.

Atat eu cat si fostul meu sot consideram ca putem decide in interesul superior al copilului nostru avand in vedere legatura sufleteasca dintre noi ca parinti si fetita. Irina si-a manifestat dorinta de a veni in SUA in repetate randuri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atat mie cat si fiicei noastre, ca ii va permite sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exprima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in funcţie de vacantele şcolare. Aşadar, Iri mi-a dat cuvantul, si cred ca este de buna-credinta, ca aceste vizite vor începe sa aibă loc o data cu terminarea litigiilor dintre noi, ma refer la încheierea procesului de custodie.

Scopul meu ca mama a fost si va rămâne pentru totdeauna sa o am pe Irina aproape si doresc sa elimin orice fel de impedimente si disensiuni între mine si tatăl copilului astfel încât acest lucru sa se întâmple cât mai repede. Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere, inseamna mult pentru mine! Va doresc tuturor linişte, fericirea va veni odată cu ea!”, a scris vedeta pe Facebook.

Ionut Chiperi

Citește și...