Prima școală din Capitală pregătită pentru examenele naționale, în condiții de pandemie, se află în Sectorul 4 al Capitalei

Publicat: 25/05/2020 | 10:01

Într-un comunicat de presă, Primăria Sectorului 4 al Capitalei anunță că Școala Gimnazială nr. 194 este prima unitate de învățământ din București pregătită pentru susținerea examenelor naționale.

În contextul pandemiei de coronavirus, toți cei prezenți vor putea vedea toate măsurile luate de autoritățile din sector pentru protecția elevilor și a cadrelor didactice. (VEZI ȘI AICI: PRIMARUL SECTORULUI 4, DANIEL BĂLUȚĂ, ȘI SECRETARUL DE STAT RAED ARAFAT, PE ȘANTIERUL CELEI MAI MODERNE UNITĂȚI DE PRIMIRI URGENȚE DIN ROMÂNIA, CONSTRUITĂ ÎN CURTEA SPITALULUI ”BAGDASAR-ARSENI” DIN BUCUREȘTI)

”Costul global al operațiunii este de un milion de lei. Costul unui separator, spre exemplu, este de 8 euro (n.red. – aproape 39 de lei, la cursul zilei). Cele 7 tunele dezinfectante au fost donate primăriei. Așa n-au costat nimic. Le vor folosi mai întăi la Bac, apoi la metrou, la piețe și pe unde vom mai avea nevoie, după ce se termina etapa. Cine ne livrează substanțele dezinfectante pentu aceste tunele: Coral Group. E o firma mare. Iar substanțele se numesc Ecodis sensitive și Ecodis Pro RTL. Biocidul îl cumpărăm de la B Braun Timișoara, printr-un acord cadru încheiat de primărie. Separatoarele din plexiglas le luam în baza unui acord cadru încheiat cu un furnizor de birotica și Papetărie încheiat în urma cu 3 ani”, a declarat primarul Daniel Băluță, potrivit ziare.com.

Prima școală din Capitală pregătită pentru examenele naționale: ”Jurnaliștii vor putea vedea măsurile luate de autoritatea locală”

”Primăria Sectorului 4 vă invită luni, 25 mai a.c., la ora 10:00, la Școala Gimnazială Nr 194 (Bd. Alexandru Obregia, nr 3A, cu intrare din Str. Emil Racoviță ), prima unitate de învățământ din București pregătită pentru susținerea examenelor naționale din acest an în condiții de maximă siguranță sanitară în contextul pandemiei de COVID-19. Jurnaliștii vor putea vedea măsurile luate de autoritatea locală pentru protecția elevilor și a cadrelor didactice (circuite precis delimitate pentru fluxurile elevilor, săli de clasă reconfigurate și dotate corespunzător”, se precizează în comunicatul de presă transmis de Primăria Sectorului 4. (CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ. DANIEL BĂLUȚĂ, PRIMARUL SECTORULUI 4, VIZITĂ PE ȘANTIERUL CELUI MAI MARE SPITAL UNIVERSITAR DE STOMATOLOGIE DIN ROMÂNIA: „NU FACEM ALTCEVA DECÂT SĂ DEZVOLTĂM ACEASTĂ SOCIETATE”)

Școala Gimnazială nr. 194