Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii DNA!

Publicat: 01/05/2015 | 10:19
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii DNA!

DNA-ul nu petrece nici de 1 Mai. In urma unei actiuni de amploare, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu.

Nichita va fi prezentat astazi in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare. De asemenea, el nu va fi singur, ci vor mai fi adusi in fata instantei si seful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu, si adjunctul sau Stefan Avarvarei, retinuti in cursul serii de joi in acelasi dosar.

Si Gheorghe Nichita a fost arestat in acest dosar
Si Gheorghe Nichita a fost arestat in acest dosar

Perchezitiile au inceput joi

Procurorii au luat la puricat Primaria Iasi inca de joi, iar simultan a fost perchezitionata si locuinta edilului Gheorghe Nichita, pentru infractiuni ce ar fi comise de la inceputul acestui an.

perchezitii

Gheorghe Nichita a confimat pentru Realitatea Tv ca sunt perchezitii in desfasurare, dar a refuzat sa faca alte comentarii. Mai exact, edilul Iasului ar fi suspectat de abuz in serviciu, acesta mandatand politisti locali sa urmareasca anumite persoane, mai ales rivali politici, mai anunta Realitatea TV.

perchezitii

Nichita folosea Politia Locala in interes personal

Potrivit unor surse Realitatea Tv, Nichita Gheorghe a instigat mai multi politisti, mai exact functionari publici cu functii de conducere din cadrul Politiei Locale, sa efaca supravegheri. 

————————————————————————————-

CITESTE SI

O Dacie din ’97 si… Vezi ce avere are primarul arestat pentru o spaga de 22.000 de euro

Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, internat dupa ce a fost retinut de DNA!

BREAKING NEWS! Radu Mazare a fost RETINUT de catre DNA: „In viata trebuie sa fii pregatit pentru orice”

————————————————————————————–

Nichita dispunea lui Hliboceanu Liviu Mihai, directorul general al politiei locale Iasi si Avirvarei Stefan, sef serviciu politia locala Iasi sa trimita politisti din subordine in locurile unde stia ca sunt persoanele pe care primarul dorea sa fie urmarite si cerea politistilor sa-l tina la curent cu toate detaliile. (A.S.)

 

Citește și...