Primele declaraţii ale Biancăi după ce l-a văzut pe Slav cu alta: “Din partea mea, Victor poate să…”

Publicat: 17/08/2015 | 00:13

In acest weekend, Victor Slav a fost fotografiat pe litoral in compania unei alte femei. Reactia Biancai Dragusanu, cu care fostul prezentator TV inca are o relatie, nu a intarziat sa apara si a fost extrem de acida.

Se iubesc de mai bine de doi ani, insa, relatia lor a fost presarata cu nenumarate certuri si impacari. Ba mai mult, Bianca Dragusanu si Victor Slav au ajuns si in fata altarului, insa au divortat dupa doar sase luni de mariaj. Chiar daca au semnat actele la notar, povestea dintre roscata si fostul prezentator TV a continuat pana in ziua de astazi si seamana din ce in ce mai mult cu o telenovela cu iz dramatic.

 

bianca dragusanu

 

In urma cu o luna, Victor si Bianca au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, iar o vreme, lucrurile au mers ca pe struna. Cei doi au fost impreuna la nasi, la parintii roscatei, ba chiar l-au si botezat impreuna pe nepotul acesteia. In ultima perioada, insa, tensiunile au inceput sa apara, din nou, in cuplu din motive stiute numai de ei.

 


S-a saturat sa lupte pentru Victor!

 

Bianca Dragusanu

Sambata, Victor Slav si-a facut bagajele si a plecat la mare, fara sa o anunte pe Bianca de planurile lui. Cateva ore mai tarziu, el a fost fotografiat pe litoral alaturi de o roscata, care s-a apropiat nepermis de mult de vedeta. Ce-i drept, el nu a raspunsul avansurilor femeii, insa nici nu a respins-o, lasand, astfel, loc de interpretare.

 

Bianca Dragusanu

 

Bianca a aflat si ea despre activitatea fostului ei sot si a ramas uimita: „Vreau sa ma linistesc. M-am saturat sa ma lupt de una singura. De acum am sa fiu alta Bianca, una preocupata numai de ea, de munca si proiectele ei. M-am consumat extrem de mult, in loc sa am grija de sanatatea mea. Victor sa faca ce vrea. Este un barbat liber, la fel si eu”, a marturisit Bianca unei prietene.

 

 

CITESTE SI:

BOMBA verii! Bianca si Victor Slav au luat o decizie care o sa lase cu gura cascata pe toata lumea!

Nu se mai feresc! Iata DOVADA ca Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou IMPREUNA!


R.O

Citește și...