Primele declaratii ale lui Ion Talent despre nepotica lui. Uite ce zice tatal lui Pepe

Publicat: 05/04/2015 | 15:54

Azi de dimineata, Raluca Pastrama a devenit din nou mamica. Sotia lui Pepe a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, pe care a numit-o Rosa Alexandra. La cateva ore de la nastere, bunicii, dar si prietenii s-au inghesuit sa vina sa o vada.

In timp ce Pepe nu s-a dezlipit de sotia lui si a asteptat cu sufletul la gura sa isi vada fiica, bunicii au venit ceva mai tarziu la spital. Printre cei care au asteptat ca Raluca si fetita sa fie in afara oricarui pericol ca sa-i poate vizita s-a numarat si Ion Talent, tatal lui Pepe.

 

ion talent

A avut mai multe emotii pentru Raluca

 

Desi nerabdator sa-si vada nepotica, Ion Talent a avut mai multe emotii pentru nora lui, Raluca, decat pentru micuta. „Sunt putine emotii pentru ca cel mai important este sa fie ea sanatoasa (n.r. Raluca) si sa-si iasa operatia bine. Copilul stim ca este fetita. Imi place mult numele. Daca lor le place, imi place si mie. Abia astept sa o vad„, a declarat bunicul inainte de a intra in maternitate.

Bunicul de abia asteapta sa-si vada nepotica
Bunicul de abia asteapta sa-si vada nepotica

CITESTE SI:

Pepe este in culmea fericirii! Cantaretul a aflat ce sex are bebelusul pe care il va aduce pe lume sotia sa, Raluca

Ion Talent, tatal lui Pepe, a avut scandal acasa dupa ce a dezvaluit ca mai are un copil: „M-am certat aseara cu Tatiana”


stefan stan

Stefan Stan a venit sa vada bebelusul

 

Printre cei care s-au dus de graba sa-l felicite personal pe solistul Pepe, dar si pentru a o vedea pe micuta Rosa se numara si Stefan Stan. Castigatorul de la „Vocea” a luat un buchet de flori si-a prezentat la maternitate.

 

D.M.

Citește și...