Primele declaraţii ale ”Reginei Sprâncenelor” la finalul relaţiei cu ”prinţul” Cristea: ”Viaţa mea personală…”

Publicat: 16/01/2018 | 23:49

Relaţia ”Reginei Sprâncenelor” cu Adrian Cristea, ”Prinţul”, aşa cum este cunoscut la noi, nu pare să mai aibă şanse de reuşită, iar celebra artista în domeniul make-up şi beauty a vorbit despre încercările din viaţa ei.

Maria Păuna a povestit că în toate perioadele dificile din viaţa ei s-a refugiat în muncă, iar rezultatele au fost mai mereu remarcabile!

Cel mai frumos make-up este fericirea, fericirea e o stare, trebuie să fii tu bine cu tine, eu sunt bine acum, da, eu m-am recentrat, când cunoşteam o persoană voiam să văd ce nu e ok la ea, să realizez ce nu e ok la mine, persoanele din viaţa noastră sunt oglinzile noastre. Creierul este ca un computer, bagi informaţii, dar anumite date trebuie şterse. Toată lumea învaţă din greşeli, sunt poate supusă mai mult publicului, sunt sumă întâmplărilor prin care am trecut. Viaţa mea personală am lăsat-o mereu pe locul doi, dar în linişte am văzut că eu sunt vinovată” a spus ”Regina Sprâcenelor” în emisiunea lui Dan Capatos, cu ”bătaie” la Adrian Cristea.

Citește și...