Primele declaratii ale tatalui Iuliei Ionescu, dupa ce fiica lui a fost gasita! „Stiam ca azi sau maine se va intampla asta”

Publicat: 15/02/2014 | 20:37
Primele declaratii ale tatalui Iuliei Ionescu, dupa ce fiica lui a fost gasita! „Stiam ca azi sau maine se va intampla asta”

Daniel Ionescu, tatal elevei in varsta de 15 ani care a disparut acum trei zile, a declarat, la Romania TV, ca avea unele indicii care l-au facut sa creada ca fata lui va fi gasita de autoritati.

Barbatul a pastrat in permamenta legatura cu autoritatile si i s-au dat sperante ca in curand Iulia va fi gasita. Deocamdata, el nu a apucat sa stea de vorba cu fiica lui si nu stie ce a impins-o sa plece la manastire fara sa anunte pe nimeni.

„Deja aveam unele indicii. Incepand de ieri, cand am vazut cum se lucreaza la acest caz, am spus ca sperantele mele au crescut cu 90%. Am spus ca astazi, cel tarziu maine, va fi gasita. Mi-au spus ca la ora 18:00 va fi facut comunicatul oficial. Sigur ca bucuria mea este mare. Nu am stat de vorba cu Iulia”, a spus tatal Iuliei Ionescu.

A fost gasita intr-un tren de Suceava

Iulia Ionescu, eleva de la liceul Sf Sava data disparuta acum trei zile, a fost gasita astazi, in jurul orei 17, intr-un tren ce venea din Suceava. Fata era imbracata in straie calugaresti si a fost recunoscuta de catre un controlor. Acesta a anuntat politistii, iar copila a fost coborata in Focsani, unde i s-a confirmat identitatea. In acest moment, ea se afla, intr-o masina de politie, in drum spre Bucuresti.

In timpul in care a fost data disparuta, fata s-a aflat la o manastire din Suceava.

 

C.V.

Citește și...