Primele declaratii din puscarie ale lui Cristi Borcea, dupa ce a fost acuzat ca l-a “turnat” pe Radu Mazare: “Nu am facut…”

Publicat: 28/04/2014 | 14:00

In urma cu cateva zile, presa din Romania a publicat mai multe articole, conform carora Cristi Borcea ar fi facut un autodenunt la adresa lui Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor de pe litoral instrumentat de procurorii DNA

Cristi Borcea de dezmintit aceasta informatie si a trimis, astazi, un comunicat, in care explica faptul ca nu ar fi putut sa faca niciun autodenunt, avand in vedere ca nu a savarsit nicio infractiune.

Borcea

“Subsemnatul, Borcea Cristian, in legatura cu stirea aparuta in presa, in data de 24.04.2014, conform careia as fi formulat un autodenunt prin care l-as fi „turnat” pe Radu Mazare, stire care ulterior a fost preluata de alte site-uri, pe calea prezentului comunicat, precizez ca cele enuntate in respectivul articol sunt complet neadevarate. Nu am facut niciun autodenunt. De altfel, nici nu as fi avut cum sa fac vreun autodenunt, avand in vedere ca nu am savarsit nicio infractiune”, se arata in comunicatul transmis de Cristi Borcea.

La randul sau, Radu Mazare a declarat, vineri, ca omul de afaceri Cristian Borcea nu avea ce sa “toarne” la DNA in dosarul retrocedarilor de pe litoral instrumentat de procurorii anticorupţie.

Borcea

“Pai nu avea ce sa toarne, pentru ca domnul Borcea nu s-a ocupat niciodata, el n-a semnat nimic, el a cumparat, a dat mai departe procura altora ca sa semneze, n-am vorbit cu el, deci nu avea ce sa toarne. (…) Eu stiu ce spun ei, ei astia ce sunt structura securista care inca i-a ramas loiala lui Basescu si care are tentacule incepand din presa, pana la procuratura”, a spus primarul Constantei.

G.C.

Citește și...