Primele efecte ale „divortului”! Anca Turcasiu isi „vinde” corpul si se lasa filmata asa pentru cateva sute de euro!

Publicat: 24/11/2014 | 00:45
Primele efecte ale „divortului”! Anca Turcasiu isi „vinde” corpul si se lasa filmata asa pentru cateva sute de euro!

In toamna acestui an s-a zvonit ca Anca Turcasiu divorteaza de sotul sau iar ca urmare vedeta a revenit in prim plan. Si datorita capitalului de imagine dobandit in ultimele luni, Anca este protagonista unei reclame TV pentru care a incasat bani frumosi.

De curand,  Anca Turcasiu a fost protagonista unui mini scandal atunci cand s-a dat ca sigur divortul sau. Se pare ca totul a fost doar un balon de sapun, insa Anca s-a ales cu ceva de pe urma acestui scandal si anume cu o doza de notorietate. Astfel, vedeta a revenit in prim plan asa ca a intrat si in vizorul marilor firme ce-si doresc publicitate. 

anca turcasiu cizme

De cateva zile, Anca Turcasiu apare de zor intr-un spot TV ce promoveaza o pereche de cizme si promite ca nu se va dezlipi de ele toata iarna.  Pentru aceasta reclama, se pare ca artista a incasat o suma destul de frumusica, aproximativ 2.000 de euro.

Nu mai purtau verighetele

Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au o casnicie de peste 16 ani iar vestea divortului lor a luat prin surprindere pe toata lumea. 

anca turcasiu

Totusi, cei doi nu mai purtau verighetele de ceva vreme, acest amanunt intarind varianta unui divort iminent. Se pare insa ca totul a fost doar o alarma falsa, cei doi renuntand la bijuterii pentru ca le erau largi.

CITESTE SI

Divortul anului! Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au DIVORTAT!

Ipoteza halucinata despre divortul Ancai Turcasiu. Declaratiile lui Tantareanu arunca totul in aer!

Prima declaratie a Ancai Turcasiu despre divort! Cum a mintit cu nonsalanta in ceea ce priveste despartirea
 

Adriana Bahmuteanu a facut reclama la tigai

Adriana Bahmuteanu

In urma scandalului cu sotul sau, Adriana Bahmuteanu a capatat si ea o doza de notorietate mult mai mare decat de obicei, asa ca bruneta si-a facut debutul in reclame. Astfel, Bahmu a acceptat sa faca publicitate unor tigai de ultima generatie, contra unui onorariu ce nu a fost deloc de neglijat. Pentru a lauda vasele de gatit, sotia lui Silviu Prigoana ar fi incasat 3.000 de euro.
 

Georgiana Coman

Citește și...