Primele filmari de paparazzi cu Sisu de la eliberare! Cantaretul si-a pipait sotia pe sani in vazul tuturor!

Publicat: 07/08/2013 | 01:01

Vi l-ati fi imaginat vreodata pe Sisu, baiatul rau din "La Familia" , cel proaspat eliberat din inchisoare, in postura unui barbat tandru care-si soarbe sotia din priviri si o mangaie neincetat, pe nisipul fierbinte de la malul marii?

Daca nu, acum aveti ocazia…Weekend-ul trecut, rapperul a vrut sa uite de jungla de beton, unde si-a petrecut ultimele 20 de luni din viata si a evadat pe litoral impreuna cu frumoasa lui sotie si o gasca de prieteni.

sisu

S-au oprit direct pe plaja la 2 mai si si-au instalat prosoapele chiar in bataia valurilor, probabil pentru a putea profita din plin de briza marii, dupa ce luni la rand a inspirat numai aerul inchis al celulei. Mare ne-a fost mirarea sa-l vedem pe Sisu – „baiat rau” in ipostaza de familist: cu catel, cu purcel, printre colace si saltele colorate imprimate cu personaje din desene animate…

sisu

In primul concediu adevarat dupa eliberare si poate primul ca barbat insurat, Sisu pare ca vrea sa recupereze lunile petrecute departe de Catalina. Este absorbit de prezenta ei si nu este deloc zgarcit in gesturi tandre: cand o mangaie pe sani, cand o maseaza pe spate. Sisu pare indragostit lulea de momba sexy de langa el. E limpede, asadar, de ce s-a grabit sa o ia de nevasta chiar in puscarie.

sisu

La un moment dat, cei doi par prinsi intr-o discutie serioasa. Atmosfera se detensioneaza cand cei doi se tolanesc pe prosop…evident, ea in bratele lui. Nu trece mult si bruneta se ridica brusc, hotarata sa incheie sesiunea de bronzare. In picioare, Catalina incepe sa-si miste formele voluptoase de parca ar vrea sa-l hipnotizeze pe bietul Sisu. Dar el e prea ocupat cu strangerea lucrurilor.

sisu

Nu-i lasam sa plece pana cand nu mai aruncam un ochi pe trupul lui Sisu.Mai exact la tatuajele lui. Pe abdomen regasim un desen permanent cu numele trupei care l-a consacrat. Aceasi mana nepriceputa pare sa-i fi tatuat si spatele. Acolo citim cateva cuvinte care par sa descrie viata al artistului de pana acum…”Mi vida loca”, in traducere, viata mea nebuna.

sisu

Contrar tatuajului de pe spate, facut parca din carioca, Sisu pare sa traiasca acum o viata linistita. Dupa ani buni petrecuti la inchisoare pentru consum si trafic de droguri, rapper-ul a redescoperit micile placeri ale vietii… de familie.

sisu

Alexandra Florescu

 

Citește și...